Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odbanowany Ban NaBu

NaBu

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: NaBu:)
IP/Steam ID: 
STEAM_0:0:49556672
Nazwa serwera: deathrun
Data oraz godzina otrzymania bana: coś koło 20:20
Mapa: deathrun_badblood

Powód bana: Gstrafe hack czy jakoś tak

Opis sytuacji: Rozpędziłem się do ponad 4,5k speeda i za chwilę patrze i dostałem bana za gstrafe hack, mimo ze nawet nie wiem co to jest i takich rzeczy nie posiadam

No te 4.5k to nie jest mała liczba. Po ct się do tylu nie rozpędzisz. Po tt to co innego bo akurat na badbloodzie taśmy dobrze rozpędzają. AC nie banuje za zwykłego ducka. Gstrafe hack to nic innego jak auto duck czyli AD. Masz waita (nie mowię, że masz, po prostu wyjaśniam) na ducka i przy jednym obrocie rolką kuca Ci kilka razy przy czym masz możliwość szybszego rozpędzenia się na rampach. 

edit. AC nie banuje za zwykłe +duck

Edytowane przez RekaWatykanu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.