krakers_01 uczen Grzeli :D Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Twoje Imię: Ksawery Wiek: 19 Nick na Serwerze: krakers_01 uczen mistrza Grzeli Ile czasu spędzasz na serwerze: ok 4h na dzień Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Często widę graczy bez kultury lub ludzi łamiących regulamin gdy nie ma admina Doświadczenie: Byłem kiedyś adminem na innym pb Znajomość AMXX [1-10]: 5/6 do przypomnienia Link do Banid: ------ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/krakers_01 uczen mistrza Grzeli/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: Tak Link do profilu STEAM:------ Steam ID:------ Jak długo jesteś z nami: ok 3 lata z przerwami na serwerze, forum do nadrobienia, nowe konto Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Czemu by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Na razie jestem na NIE: - Konto pod podanie, - Jak dla mnie słabe GT aby ubiegać się o admina, - Jak możesz być z nami ok. 3 lata jak serwer PB istnieje może z 5 miesięcy dopiero, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boykaa Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na wielkie NIE - amxx 5/6 ??? (nawet nie wiesz co to gt:) -pytasz sie w grze co to gt? i ze tam nie bedziesz konta zakladal? i chcesz zostac adminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers_01 uczen Grzeli :D Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Żwirek ♡ Chodzi mi o ogl czas spędzony z GreenHaze, nie tylko pb. GT już posiadam @Boykaa nie pytałem co to GT tylko cz jest bardzo wymagane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boykaa Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 2 minuty temu, krakers_01 uczen Grzeli napisał: @Boykaa nie pytałem co to GT tylko cz jest bardzo wymagane 1. Nie wypowiadaj sie w swoim podaniu. 2. W tym momencie jak sie pytales co to gt bylo 3 adminow zeby sie upewnic nawet pytalem jednego czy ty pytales co to gt napisal tak. 3.Kamiac juz na starcie daleko nie zajdziesz ale nie mi to oceniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyGZyG Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ogólnie jestem na NIE Byłem świadkiem pytania o GT na serwerze. Oraz w/w GT masz słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4zur Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na NIE! - GAME TRACKER "Tam jest tylko lista serwerów"~ krakers - AMXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 18 Lutego 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Na NIE -Konto Pod Podanie -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Na nie: - brak steam - konto pod podanie - amxx Spróbuj za jakiś czas kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na NIE - Konto pod podanie, także z twoim czasem na forum jest kiepsko. - Brak steam - Amxx + Wiek Możesz spróbować za jakiś czas 😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystek. Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi