Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone Podanie o admina

Rekomendowane odpowiedzi

• Twoje Imię:  Ksawery
  • Nick na Serwerze: krakers_01 uczen mistrza Grzeli
  • Ile czasu spędzasz na serwerze: ok 4h na dzień
  • Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Często widę graczy bez kultury lub ludzi łamiących regulamin gdy nie ma admina
  • Doświadczenie: Byłem kiedyś adminem na innym pb 
  • Znajomość AMXX [1-10]: 5/6 do przypomnienia
  • Link do Banid: ------
  • Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/krakers_01 uczen mistrza Grzeli/145.239.237.121:27070/
  • TeamSpeak 3: Tak
  • Link do profilu STEAM:------
  • Steam ID:------
  • Jak długo jesteś z nami: ok 3 lata z przerwami na serwerze, forum do nadrobienia, nowe konto
  • Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Czemu by nie :D

• Właściciel

Na razie jestem na NIE:

- Konto pod podanie,

- Jak dla mnie słabe GT aby ubiegać się o admina,

- Jak możesz być z nami ok. 3 lata jak serwer PB istnieje może z 5 miesięcy dopiero,

2 minuty temu, krakers_01 uczen Grzeli :D napisał:

@Boykaa nie pytałem co to GT tylko cz jest bardzo wymagane :)

1. Nie wypowiadaj sie w swoim podaniu.

2. W tym momencie jak sie pytales co to gt bylo 3 adminow zeby sie upewnic nawet pytalem jednego czy ty pytales co to gt napisal tak.

3.Kamiac juz na starcie daleko nie zajdziesz ale nie mi to oceniac. 

Jestem na NIE

- Konto pod podanie, także z twoim czasem na forum jest kiepsko. 

- Brak steam

- Amxx

+ Wiek

Możesz spróbować za jakiś czas 😇

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.