Zord Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Twój nick: Zord IP/Steam ID: 83.8.26.76 Nazwa serwera: deathrun Data oraz godzina otrzymania bana: 19.02.2020 02:22:15 Mapa: deathrun_grass Powód bana: 3 "*WYKRYTO* GstrafeHack" Opis sytuacji: pobralem sobie confing do zwiekszenia fpsow o ktorym napisal mi znajomy, chcąc wyciągnąć kose skrolem dostalem ze startu bana, nie za bardzo nie na tym znam, ale domyslam sie ze tak nie mozna ;D proszę o unBana, drugi raz ta sytuacja się nie powtórzy. Edytowane 19 Lutego 2020 przez Zord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Bana dostałeś zato że na scroll'u masz ad (auto-duck). Proponuję usunąć to z cfg xd A odnośnie UB to @ peKUŚ..lub @ Excellent. Musza pomyśleć nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zord Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Tak ja doskonale wiem, odrazu to zmieniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zord Opublikowano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Chce podkreślić że mam zmienne ip o czym kompletnie nie wiedziałem, i dalej mogę wejść na serwer mimo bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel PaeK Opublikowano 20 Lutego 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) @ Zordjeśli byś wszedł, to by Ci nawet zmienne IP nie pomogło Ban słuszny Szansę Ci dam, ale pierwszą i ostatnią UB dane, wracaj do gry! A temat można zamknąć. Edytowane 20 Lutego 2020 przez peKUŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi