Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Odrzucone mały zuch AKA pomocnik ubt

PEDO II BRACIAK

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Minimum 50 postów.

- Umiejętność pracowania w grupie.

- Minimum 16 lat.

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów.

- Sprawny komputer.

- Pojęcie na temat demek i ssów.

Wzór:

Imię: Krzyś 

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): 8/10

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): 8/10

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Tak naprawdę to ciągle bo mam dużo wolnego czasu, ale zawsze coś wypadnie więc 5h

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem dosyć ogarniętym "młodzieńcem" i lubię się zajmować właśnie takimi rangami jak pomocnik ubt lub Ubt. Ostatnio ta rolę pełniłem parę dni temu i nie popełniłem żadnego błędu w swojej robocie, a z tego co widzę to mało macie osób w ubt. 

Coś o sobie: Jestem Krzysiek i przeżyłem 13 wiosen (12.05. 2006). Pochodzę z województwa Podlaskiego, a dokładnie z Białegostoku. Jestem miły, ogarnięty oraz pomocny jeśli trzeba. 

@ TakkarTakkar przed dostępem do bansa na innej sieci dostałem 3 dema więc tu też może tak być, nie widzę problemu.

Edytowane przez PEDO II BRACIAK
  • Haha 1

Niestety znów na NIE:

- Nie spełniasz warunków.

- Za szybko te podania składasz.

- Wątpię, że nauczyłeś się tak szybko sprawdzać demka i screeny, niedawno pytałeś jak odpalić Demko na Cs'ie. :D 

- Dużo wolnego czasu? Przez dłuższy okres czasu ciebie nie było i wątpię by to się zmieniło.

- Wiesz kto to i czym zajmuje się Pomocnik UBT? Bo wątpię.

- Robisz podania tam gdzie zwalnia się miejsce.

- Bardziej mógłbyś wytłumaczyć o co chodzi z tym, że "ostatnio ta rolę pełniłem parę dni temu i nie popełniłem żadnego błędu w robocie".

+ Mało osób w UBT.

Edytowane przez Vegaz
  • Like 1

• Właściciel

Mimo, że jesteś małym gówniakiem to dałbym Ci szansę.

Jestem za okresem próbnym.

Nie będę podawał trzech powodów, bo ich nie ma. xD

Jestem ciekawy czy się sprawdzisz, jak sam przekonujesz.

Chciałbym też się dowiedzieć czy te wysokie oceny 8/10, są faktycznie na takim poziomie.

Na pewno przed dostępem do bansa powinieneś przejść jakieś specjalne szkolenie oraz sprawdzenie. 

Także jestem na NIE:

-ostatnio w ogóle Cię nie było na forum, więc ciężko uwierzyć z tym Twoim wolnym czasem 

-rzucasz się na rangi

+demka i syy

13 godzin temu, PEDO II BRACIAK napisał:

Jestem dosyć ogarniętym "młodzieńcem" 

Tak? A jedno zdanie od osoby i już gówno burze robisz. 

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.