Yanni Opublikowano 24 Lutego 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Typ grafiki: Profilowe. Rozmiar grafiki: 500x500px. Tematyka: Retrowave/Synthwave. Kolorystyka: Głównie fioletowy, różowy i czarny. Napisy: Yanni Format: .png Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): Dodatkowe informacje: Jeśli nie pytam o zbyt wiele, prosiłbym o usunięcie deszczu, i dwie wersje: Jedną z tekstem Yanni, jedną bez. Oczywiście czcionka w stylu podobnym jak na zdjęciu, tylko że tekst mógłby być mniejszy. A jeśli chcesz się pobawić z obrazkiem, to możnaby nos edytować na bardziej 'męski', czyli mniej zaokrąglony na dole; prosty. Kontakt: Standardowo, czyli Forum, steam lub FB. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 https://anonfile.com/t4SaU4cboa/Desktop_rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanni Opublikowano 26 Lutego 2020 Premium Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @Stenziu Wybacz, jednak przez rozmiar obraz wygląda zbyt rozciągnięty, dasz radę oryginalną rozdzielczość wrzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Chciałeś 500x500 to jak nie ma być rozciągnięte. Nie chce mi się od nowa robić bo usuwałem deszcz na 500x500 i musiałem orginalny obrazek dopasować do tego rozmiaru Edytowane 26 Lutego 2020 przez Stenziu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi