Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

Zbanowany Odwołanie od bana.

87IQ

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Weduu
IP/Steam ID: 

SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1175782869 ' 
 IP : ' 95.40.188.

Nazwa serwera: [CS:GO MOD] GreenHaze.pl
Data oraz godzina otrzymania bana: Data 24.02.2020 Godzina [Mniej więcej 20]
Mapa: de_cache

Powód bana: Powod : ' Aimbot '

Opis sytuacji: Więcej tak, była to mapa cache, więc chodziłem na bombsite B i zawsze tam ktoś był, zabijałem trafiałem dużo headshotow, aż po pewnej rundzie

ktoś z drużyny przeciwnej stwierdził że mam "aima" ja się tym nie zbytnio nie zamartwiałem, bo wiedziałem że jakiś admin zareaguje i będzie mnie spectował,

no i po pewnym czasie się tak stało, strzelałem dużo headshotow gdyż zostało mi tak po zwykłym cs:go, lecz nie mogę teraz grać w niego bo mam różne błędy związane z mapami,

ale do rzeczy, wiedziałem że ktoś mnie spectuje i grałem normalnie jak gdyby nigdy nic, lecz ciągle ten sam przeciwnik którego zabijałem lecz nie dziwie się mu gdy chodził środkiem bombsitu B, więc po pewnym czasie wyświetliło mi się na ekranie, "powiedz PAPA Weduu" i byłem troszkę zmartwiony dlaczego?, jestem graczem który ma refleks i nie mam problemu aby szybko namierzyć głowę przeciwnika, i oddać strzału w jego kierunku, nie wiem dlaczego tak się stało jestem bardzo smutny, gdyż według mnie to nie było fair i liczę na to że ktoś rozwiąże tą sprawe.

[Jak komuś nie chce się czytać]

Więc tak była mapa cache, chodziłem co rundę na bombiste B i ciągle napotykałem tak tego samego przeciwnika, więc po pewnym czasie stwierdził że mam "aima", i ktoś z administracji mnie spectował, nie zamartwiałem sie tym i grałem normalnie, i po pewnym czasie komunikat na ekranie "powiedz PAPA Weduu" no i się zdziwiłem dlaczego, i dostałem bana, jestem osobą która posiada refleks i spostrzegawczość, więc nie mam problemu aby namierzyć na głowę i oddać strzał w kierunku przeciwnika, mam nadzieję że ta sprawa się rozwiąże.

Pozdrawiam Alan!

Miłego dnia życzę.

@ SKYBIRCS:GO MOD masz 24h na rozpisanie demka

Te akcje powinny wystarczyć :)

cs_overpass http://ehltv.hltv.org.pl/srv60585/HLTV-2002241934-de_overpass.dem.zip

08:00 - przeskakuje ci celownik na głowę kolegi z drużyny

09:00 - kolejny przeskok celownika

de_cache http://ehltv.hltv.org.pl/srv60585/HLTV-2002242000-de_cache.dem.zip

01:27 - aim

Po czym gracz usłyszał że jest 2 adminów na serwerze :)

Edytowane przez Tymi4n

Powód jest taki: Jak grałem na serwerze gracze mi się notorycznie skarżyli na ciebie, a powód jest jeden, że jak grałeś na mapie "zapomniałem nazwy" to celownik ci tak w górę dziwnie latał, DZIWNE. Ciągle głowę strzelałeś, celownik do góry ci szedł. @ Tymi4njak chcesz to rozmawiaj z Gargamelem. Demko sprawdzałem i tak było. Pozdrawiam

Skybird, jeżeli dobrze się wczytałeś w to co pisałem to chyba rozumiesz wyjaśnienie dlaczego strzelałem headshoty, lecz z tego co napisałeś widzę że nie czytałeś tego co napisałem, przeczytaj uważnie, a i nie "ciagle" strzelałem głów.

Edytowane przez 87IQ

A nie uważasz może, że osoba gdy ma AIMa, to tak mu celownik dziwnie lata, a ty jak celowałeś w klatkę piersiową, to w głowę nagle :D

Nie ja myślę że jeżeli ma się dobry refleks to umie się przesunąć myszką z klatki piersiowej na głowę :P

Jeżeli mogę się wypowiedzieć na ten temat to powiem krótko i zrozumiale, zgłosił mnie gracz (Gargamel czy jakoś tak nie pamiętam) mówił że mam aima, lecz spójrz na to co on robił, chodził środkiem bombiste B i potem się dziwi że dostaje głowy, to że tyle głów mi weszło to zasługa mojego refleksu i spostrzegawczość który mi się przydaje w sztukach walki, według mnie jest ten ban nie słuszny, jeżeli ty masz inne zdanie okej, ale chciał bym na nim pograć bo przynajmniej nie ma na niej takiej patolagii jaka jest na innych serwerach.

Życzę miłej nocy.

@ UnBan Team proszę o rozpisanie demka. Od tego jest UBT, aby to oni rozpisywali demka, a nie admin banujący. 

Admin banujący może, ale nie musi tego robić. Macie 4h na to.

• Haha 1

De_overpass:

08:39:10 patrzenie w jedno miejsce akurat był tam gracz Gargamel na kacu

08:45:10 Perfekcyjny strzał w głowę

10:35:74 Wyszedł na pewniaka gdy ostatnio wpatrywał się w jedno miejsce

10:51:00 celownik dziwnie zachował się

13:42:00 wygląda jakby zaczynał zabawę z wh gdy 2 tt stało za ścianą/rogiem

15:31:00 znów wh, widzi dwóch graczy i nie opuszcza z nich celownika.

20:18:17 ta sytuacja wyglądała na wh

De_cahe:

Według mnie na tej mapie wyłączył, ale był jeden moment:

05:27:17 - wyglądało jakby wyłączył aim'a dosłownie na sekunde, później już nic nie zauważyłem, wbił Gonzales to padał jak mucha, to jedynie mnie denerwowało, że nagle po wejściu Właściciela jego wynik wyglądał jak wygląda.

Gracz nie czuł się pewny na tej mapie, czego nie można powiedzieć o "De_overpass", zawodnik rambo.

Podsumowując:

Jestem pewien, że gracz posiada na 100% WH

A co do aim'a to mam mieszane uczucia, prawdopodobnie może posiadać aim'a, ale też przypomina to fartowne strzały (Jest ich stanowczo za dużo).

Edytowane przez Vegaz
  • Superka 4
  • Haha 1

oczekujacy.png

Podejmujemy jedno lub więcej z działań:
  • Dokładnie analizujemy temat.
  • Problem podany w temacie zostanie niedługo rozwiązany.
  • Pracujemy nad znalezieniem rozwiązania/przyczyny problemu.
  • Podejmujemy ważną decyzję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.