Pacia ♡ Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam wszystkich bardzo cieplutko! Na początku miałam w planach zrobić Wam konkursy oraz jakieś zniżki na wszystkie usługi (forum jak i serwery). Tak w ramach swoich urodzin. Ale wpadłam na bardziej szlachetniejszy pomysł. Chciałabym wesprzeć pewną osóbkę, która chce spełnić swoje marzenie. Mianowicie, chce ona wydać własną książkę, ale niestety wiąże się to z kosztem. Może troszkę o samej autorce. Marta, bo właśnie tak ma na imię osoba, która podąża za swoim marzeniem. Ma zaledwie dwadzieścia pięć lat i pochodzi z Bydgoszczy. Jak pisze, chce ona również zmotywować ludzi, aby to i oni podążali za swoim. Sama wzruszyłam się, gdy opowiadała o sobie i o swojej książce. O tym, jak zaczynała od pisania wierszy. Więcej o niej możecie przeczytać w linku do zrzutki. https://zrzutka.pl/z/ponad Każda wpłacona nawet złotówka, upoważnia do odebrania rangi "Dobre serduszko", która będzie posiadać 3 warianty kolorów do wybrania. (na 6 miesięcy) Oraz medal na swój profil. (na zawsze) Ale mam również do zaoferowania inne nagrody. od 1 zł do 5 zł - Wybrana usługa na okres 1 miesiąca na wybranym serwerze. od 6 zł do 15 zł - Wybrana usługa na serwerze lub premium na forum na okres 1,5 miesiąca. od 16 zł do 30 zł - Wybrana usługa na serwerze lub premium na forum na okres 2 miesięcy, - Kartka wysłana na Twoje urodziny z autografami od wszystkich członków Administracji Forum. od 31 zł do 60 zł - Własna ranga na forum na okres 3 miesięcy, - Wybrana usługa na serwerze i na forum na okres 3 miesięcy, - Kartka wysłana na Twoje urodziny z autografami od wszystkich członków Administracji Forum, - Kupon na zdjęcie 2 warnów na forum. od 61 zł do 100 zł - Własna ranga na forum na okres 3 miesięcy, - Wybrana usługa na serwerze okres 4 miesięcy, - Wybrana usługa na forum na okres 6 miesięcy, - Kartka wysłana na Twoje urodziny z autografami od wszystkich członków Administracji Forum, - Kupon na zdjęcie 3 warnów na forum. od 101 zł w górę - Własna ranga na forum na okres 3 miesięcy, - Wybrana usługa na serwerze okres 4 miesięcy, - Wybrana usługa na forum na okres 6 miesięcy, - Kartka wysłana na Twoje urodziny z autografami od wszystkich członków Administracji Forum, - Kupon na zdjęcie 3 warnów na forum, - Ciasteczka upieczone przeze mnie i wysłane na wskazany adres, bądź dostarczone osobiście (w zależności, gdzie mieszkasz), (Osoby mieszkające zagranicą, będą mogły odebrać te ciasia jak przyjadą do Polski, wtedy ugadamy się co i jak ). Proszę, aby każda osoba, która zechciałaby wspomóc Martę, w rubryce "Imię i nazwisko" wpisała "<swój nick na forum> GH". Przykład: Muchomorek GH Radek GH Ja już wspomogłam! Czas na Was! @ Kobieta/ @ Chłop/ @ Nowa Mordeczka 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STiGi Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Wróce do Polski wplace! Warto spełniac marzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Symboliczna złotóweczka: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Symboliczna złotóweczka: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 26 Lutego 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 ;3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4zur Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi