KrzyChu_ Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) KrzyChu_ 95.223.116.95 [ONLY DD2]GreenHaZe.pl Okolo 17:05 DD2 ' Wallhack ' Szedlem od anarchi na dluga na ctrl ujzalem go, ze leci w strone bsa A gdy doszedlem do rogu sciany ujzalem jego lufe z AWP, że jest na reklamie. Gdy podszedlem i nie widzialem go wiedzialem, ze bedzie za skrzynka, wiec zeby przetrwac zaczalem skanowac skrzynie, proste . Nie mam cheatow.! a jescze mi nie zrobiliscie. Edytowane 1 Marca 2020 przez KrzyChu_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 1 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Wrzuć demko które nagrał ci serwer Znajdziesz je w folderze "cstrike" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyChu_ Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dobra wszystko wszystkim dajcie mi nazwe tego demka bo tez mam problem ze znalezieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyChu_ Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 powaznie ale tego nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 1 Marca 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 @ KrzyChu_Nie rób z nich Debili,bo jak nie masz to Znaczy, że grałeś na WH i teraz udajesz, że niema Demka. Każdy kto gra nagrywa Demko nie ma Takiego czegoś jak "Poważnie ale tego nie mam" po prostu się przyznaj, i tyle a nie robisz ich w Ch*ja Przez Pacia ♡, 1 Marca 2020 §12.1. Każda wypowiedź użytkownika nieuprawnionego będzie podchodzić pod §13. Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tematu. Upomnienie pisemne +0. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 9 minut temu, peRM .? napisał: @ KrzyChu_Nie rób z nich Debili,bo jak nie masz to Znaczy, że grałeś na WH i teraz udajesz, że niema Demka. Każdy kto gra nagrywa Demko nie ma Takiego czegoś jak "Poważnie ale tego nie mam" po prostu się przyznaj, i tyle a nie robisz ich w Ch*ja Nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Koledze@ KrzyChu_ tłumacze na prywatnym gdzie to znajdzie, jeżeli znajdzie wstawi do tematu, spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyChu_ Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) okej Edytowane 1 Marca 2020 przez KrzyChu_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Demko z gry zostało przeze mnie sprawdzone od a do z. http://ehltv.hltv.org.pl/srv61260/HLTV-2003011645-de_dust2.dem.zip 12:01:36 - Dobre skanowanie, gracz ciągle sprawdza różne miejsca. 18:33:00 - Na ułamek sekundy gracz był widoczny, więc @ KrzyChu_wiedział, że skanowanie będzie pewne i efektowne. Jak dla mnie gracz jest czysty jak łza, dobrze skanował, sprawdzał miejsca w których nawet nikogo nie było. Więc według mnie gracz po prostu dobrze gra i został niesłusznie zbanowany. Edytowane 1 Marca 2020 przez Vegaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyChu_ Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Godzinę temu, peRM .? napisał: @ KrzyChu_Nie rób z nich Debili,bo jak nie masz to Znaczy, że grałeś na WH i teraz udajesz, że niema Demka. Każdy kto gra nagrywa Demko nie ma Takiego czegoś jak "Poważnie ale tego nie mam" po prostu się przyznaj, i tyle a nie robisz ich w Ch*ja Zdziwiony mistrzuniu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Czysty. Gracz zostaje odbanowany. Edytowane 1 Marca 2020 przez Tymi4n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi