Watterson Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Wzór Podania: Twoje Imię: Denis Wiek: 19, 8 czerwca stuknie 20 Nick na Serwerze: Watterson Ile czasu spędzasz na serwerze: Staram się jak najdłużej, tak od 1-4h, ponieważ grywam również na innych serwerach sieci GreenHaze Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Bo przyda się pare rączek do pracy, oraz zauważałem, że na Chat-Boxie sporo osób prosi o wbicie Admina na serwer, a tak się składa, że ja ostatnio mam sporo wolnego czasu, także mógłbym spróbować swoich sił jako Admin PB i pomagać potrzebującym! Doświadczenie: Aktualnie jestem Adminem na DD2 i myślę, że sprawuję się dobrze Znajomość AMXX [1-10]: Takie 6,5 Link do Banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:233942491 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Watterson/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: Posiadam, ale aktualnie spędzam czas na sprzęcie od @ Vegaz gdyż mój sprzęt uległ niszczeniu. A tutaj jest uszkodzona karta dźwiękowa i nie mogę korzystać z mikrofonu, aczkolwiek na ts3 mogę być aktywny, ale z rozmowami będzie ciężko. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198428150710/ Steam ID: Steam ID: STEAM_0:0:233942491 Jak długo jesteś z nami: 15.10.2018 (Aczkolwiek miałem trochę przerwy i przez to czas na forum zanikł) Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Przelew, ale możemy się dogadać w tej sprawie na pw. Wymagania: Składka [SMS 11.07zł/Przelew 6zł] (Brak składki równa się z brakiem otrzymania dodatkowych przywilejów takich jak VIP oraz PREMIUM), ✔ Mutacja, ✔ Obecność na serwerze (minimum 7h w tygodniu), ✔ Minimum 16 lat, ✔ Bezkonfliktowość, ✔ Minimum 6 godzin przegranych na serwerze, ✔ Posiadanie sprawnego mikrofonu, | Mikrofon mam sprawny, ale karty nie ✔/✘ Aktywność na forum (minimum 20 postów), ✔ Counter-Strike zakupiony na STEAM, ✔ Podanie można składać raz na 2 tygodnie, ✔ Brak bana na bl i ac. ✔ Edytowane 18 Marca 2020 przez Watterson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 18 Marca 2020 UnBan Team Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Składka, wiek czy doświadczenie z dd2 - wszystko pasuje, jednakże Twoje GT jest do poprawy ;/ Osobiście widziałem Cie dzisiaj pierwszy raz na serwerze, ale jak podbijesz trochę to gt to jak najbardziej na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jestem na TAK Często szpilasz, ale trochę mało czasu na to poświęcasz z tego powodu, że musisz pilnować dd2 - Wiek - Doświadczenie - Ładne podanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zniszczator2009PL Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Jestem na tak: - wiek - często na serwie - jako admin dobrze sprawuje swoją role Edytowane 18 Marca 2020 przez zniszczator2009PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Daje Tak! + wiek + ogarnięty popraw gt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Zapraszam na PW w celu omówienia składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi