Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PaeK Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. W związku, że mam dużo na głowie postanowiłem awansować kogoś na opiekuna serwera Deathrun + Klasy Tą osobą jest nikt inny tylko @ DaszerTDR Gratuluję i liczę, że mnie nie zawiedziesz Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Justyna ^^ 1 2 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaszerT Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Z tego oto miejsca chciałem podziękować wszystkim którzy mnie wspierali mame tatcie żadne słowa nie są w stanie wyrazić mojej wdzięczności Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez DaszerT 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppy Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 A no tak 1 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 No nieeeee. Trzeba DR z sieci wyrzucić . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ojoooj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Gratki bocie 😂😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vac ToJa#AUTHENTIC Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Powodzenia na nowej drodze życia. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Vac ToJa#AUTHENTIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Nikt Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Wszyscy wiedzą, że byłoby to zbyt memiczne, gdyby daszerT dostał, to co dostał, a może to, czego nie dostał Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez `Nikt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 TO BYŁY ŻARTY XDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi