Skocz do zawartości

Halo odbiór Marcin z tej strony

Lubię Pochmurne Dni
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Halo halo dzień dobry jakoś że wszyscy moi kochani przyjaciele się przywitali nie mogę być od nich gorszy.

Mam na imię Marcin mam 20lat ale wygladąm na 14 więc luz jakby ktoś chcialby mi naklepac to nie musi wołać kolegów sam wystarczy. 

Interesuje się wszystkim na czym da się zarobić także uważaj na swoją mamę (Dobra dobra przepraszam z góry nie powinienem tak mówić) Jak już się mogliście domyśleć mam dość specyficzne poczucie humoru bawi mnie jak mówię żeby komuś matka zdechla na koronavirusa ale powiem wam w tajemnicy że obrażam tylko osoby które lubię albo wiem że mi na puncha odpowiedzą też jakimś lirycznym  mordercą. 

Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w tworzeniu serwerów mogę powiedzieć że było ich dość dużo (Podał bym dokładną liczbę ale nie pamiętam) także amatorami nie jesteśmy. Jestem typem człowieka który jak jest to będzie przez tydzień codziennie A potem mnie dwa tygodnie nie będzie wcale ale dlatego posiadamy w opiekunów .

Co tu dużo pisać znajdziecie mnie pewnie na ts na kanale tyralni gdyż jest to mój ulubiony sposób na spędzanie wolnego czasu. 

Lubię Pochmurne Dni to Nick który towarzyszy mi od nie dawna wcześniej miałem nicki typu MoMo, MoMeK i Marcin69 (Ten ostatni jest kocurem). 

Chciałem się z wami przywitać oficjalnie więc no kończę bo jestem w pracy I mnie zaraz z niej wyautują 

Pozdrawiam i całuje z rodzinką.

• Pijany? 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.