baxu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 powód nadania kary: GstrafeHack osoba udzielająca kary: od konsooli data otrzymania kary: 03.04.2020 wyjaśnienia: pobrałem se jakis config na fpsy i kurwa pod scrolem mialem jakies śmieszne kucanie za które dostałem bana. coś od siebie: Bardzo proszę o ub ponieważ ten serwer czyli deathrun+klsy jest najlepszym serwerem na którym grałem a bana dostałem za jakieś kucanie które niewiem nawet jak działa. Proszę o wyrozumienie ponieważ nie ogarniam tematów wspomagaczy do bh i jakbym wiedział że za to coś jest ban to bym nie sprawdzał co to jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Spoko koleś z cb i idzie się pośmiać na serwerze jak jesteś. @ Technik CS 1.6 peKUŚ. jeste za UB ale ty decyduj Baxu zły dział xd Tu następnym razem https://greenhaze.pl/forum/353-wstaw-screenshoty-odwołaj-się-od-bana/ Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez mr_tnctproo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excellent. Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @ baxu Dostajesz odemnie UB zaprasza na serwer a jak nie to proszę o grupę @ UnBan Teamo UB . Mam nadzieję, że drugi raz się to nie powtórzy :-) //Close successfully unbanne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxu Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 dziękuję serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi