Skocz do zawartości

Odrzucone Podanie peRM .?

`Bi [A] ły :>
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Premium

Wymagania:

- Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie. +/-

- Minimum 16 lat. +

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +

- Sprawny komputer. +

- Pojęcie na temat demek i ssów. +/-

Imię: Zwie się Kamil

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): Nie kłamając dam sobie jednak te mocne 7.

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10): Screeny jako tako ogarniam, więc nie widzę problemu, żeby nie dać sobie także mocne 7.

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Na pełnienie, mogę posiadać czasu, tyle i mi dany dzień pozwoli, mogę na dzień przebywaćc te 3 godziny, a nie raz 4. Dla pełnienia funkcji, zawsze będę miał na 1-wszym miejscu.

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ, po czasie w którym ostatnio napisałem podanie ogarnąłem dupsko, i zachowuję się odpowiedzialnie, i chiałbym pomóc osobą w UBT, bo czasem jest dzień w którym nie mają czasu sprawdzić to zawsze mogą na mnie polegać, sprawdze demko czy screeny, które Gracz podał w skardze. Umiem odróżniać Cheatera a Dobrego gracza, który gra kilka lat w Cs'a. Brzydzę się osobami, którzy grają ze "Wspomagaczami". I jeszcze na dodatek nie ukrywają się  z Tym. Piszę to podanie, ponieważ Gracze, którzy napisali, np. Czy odwołanie, Czy wstaw Screeny, nie cierpliwią się a ja po prostu lubie sprawdzać graczy, którzy grają nie czysto. Więc nie pożałujecie, jeżeli mnie przyjmiecie, Trzymam swoje Słowo

Coś o sobie: No to jak wiecie mam na imię Kamil i mam 16 (prawie) lat. Interesuje się grami: Strategicznymi oraz symulacyjnymi,a na dodatek interesuje się trochę Informatyką. Jak wiecie jestem osobą, czasem irytującą ale da się ze mną wytrzymać. Mam swój charakterek po "Ojcu" więc jeżeli kogoś urażę to sorki. Gdy miałem 6 lat zacząłem przygodę z "Counter Strike", i tak mnie ta gra wchłoneła, że gram bez końca. Po kilku latach zdecydowałem, żeby zakupić Cs'a na Steama oraz Cs'Go.

Edytowane przez peRM .?
  • Haha 1
  • Wrr 4

Obecnie na nie

W demku który dziś zgłosiłeś, nie ogarnąłeś kroków że słychać, i dla ciebie to oznaczało czitówanie, natomiast "screny jako tako ogarniam" to albo ogarniasz albo nie, od ciebie zależy czy gracz dostanie bana czy nie....

no i wiek... tez nie powala...  

• Piwko 2

• Właściciel

Jestem na Nie

Warny. 

Brak spełnionych wymagań. 

Nie potrafisz skutecznie sprawdzać "dowodów" (chodzi o ss/ demka). 

Jezeli jednak opiekun UBT postanowi dać Ci szanse, jestem za długim okresem próbnym. 

• Piwko 1

* W poprzednim podaniu dałeś sobie 10 na to jak dobrze sprawdzasz demka zaś na ssy dałeś 8 jak to jest? Cofasz się w rozwoju?

* Błędy w podaniu.

* Cała ekipa sobie radzi, @ Tymi4n zawsze szybko sprawdza demka/ssy. Nie potrzeba im raczej kogoś nowego, nie są oni zawaleni zgłoszeniami.

* Nie przekonałeś mnie swoimi argumentami

Jestem na nie.

• Zmieszany 1

Niestety, ale jestem na NIE

18 godzin temu, peRM .? napisał:

- To są wymogi, według mnie nie powinno być wyjątków.

Umiejętność sprawdzania demek (0-10): Nie kłamając dam sobie jednak te mocne 7.

Ostatnio jak kolega wyżej wspomniał miałeś na 10, to teraz spadło do mocnej 7?

I jak tobie zaufać?

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ, po czasie w którym ostatnio napisałem podanie ogarnąłem dupsko, i zachowuję się odpowiedzialnie, i chiałbym pomóc osobą w UBT, bo czasem jest dzień w którym nie mają czasu sprawdzić to zawsze mogą na mnie polegać, sprawdze demko czy screeny, które Gracz podał w skardze. Umiem odróżniać Cheatera a Dobrego gracza, który gra kilka lat w Cs'a. Brzydzę się osobami, którzy grają ze "Wspomagaczami". I jeszcze na dodatek nie ukrywają się  z Tym. Piszę to podanie, ponieważ Gracze, którzy napisali, np. Czy odwołanie, Czy wstaw Screeny, nie cierpliwią się a ja po prostu lubie sprawdzać graczy, którzy grają nie czysto. Więc nie pożałujecie, jeżeli mnie przyjmiecie, Trzymam swoje Słowo

- Skąd mamy mieć pewność, że ogarnąłeś "dupsko"? Przecież ledwo co się wypowiadasz, wbij na Ts3, pogadaj z nami, przekonaj nas, że się zmieniłeś.

- Mówisz, że "bo czasem jest dzień w którym nie mają czasu sprawdzić to zawsze mogą na mnie polegać" mogę tobie odpowiedzieć, że jeżeli czytałeś Regulamin UBT, to pewnie - wiesz, że na sprawdzenie mamy 24h, więc zawsze znajdziemy czas, ale przydałyby się rączki do pomocy, ale czy twoje?

- Potrafisz odróżnić Cheatera od Dobrego gracza, a co na to twoja ostatnia skarga na serwerze PB?

Podsumowując:

Jestem na dzień dzisiejszy na NIE

Chce wiedzieć czy ogarnąłeś dupsko, to wbij na ts3 pogadać z nami wszystkimi.

Czekam na wypowiedź innych.

• Piwko 1

Te wymagania tak na -/+

Rączki do roboty zawsze się przydadzą

Ta rozpiska twoich demek mi czasami nie pasuje :/

Jak dla mnie można dać szanse tylko z dużym okresem próbnym ale to wszystko zależy od decyzji @ Muchomorek ♡

• Piwko 1

No to tak. Wybacz, ale musisz bardziej się postarać o daną rangę. Ponieważ Twoje ostatnie zachowanie nadal widnieje mi w głowie. Przemyśl sobie wszystko na spokojnie i pokaż nam, że Twoje dziecinne zachowanie się zmieniło. Niestety obecnie Twoje podanie muszę odrzucić. 

podanieodrzucone.png

• Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.