zniszczator2009PL Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: FrolixTaicho IP/Steam ID: STEAM_0:0:198011159' Nazwa serwera: dd2 #2 Data oraz godzina otrzymania bana: teraz Mapa: dd2 Powód bana: 'Odpocznij bo robisz zamet ' Opis sytuacji: ban na 1 dzień za napisanie "bo mogę", a wcześniej napisalem do dedzika "dlaczego sie poryczales" xD *DEAD* FrolixTaicho : dedzik *DEAD* FrolixTaicho : ale musiales sie poryczec xD floppy : po co piszesz dalej? FrolixTaicho : bo moge [AMXBans] Zbanowany przez Admina: floppy[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ http://GreenHaze.pl[AMXBans] Powod: 'Odpocznij bo robisz zamet '[AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:198011159'[AMXBans] Twoje IP: '90.156.18.188' Prowokowanie: [ Ban 5 min - Ban 1 godzina ] Admin najwidoczniej nie zna regulaminu xD Nie uważacie, że jest to "LECIUTKO" zbyt mocna kara? xD Nie obraziłem nikogo, dodam że nie było nawet ostrzeżenia. Jakbym dostał na 5-30min to luz wywalone, tylko 1 dzien za coś takiego mi się wydaje, że nie jest słuszną karą xD Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez zniszczator2009PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @ Lubię Pochmurne Dni @ Ozcs@ floppy@ H0LL0W3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppy Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Uważam że robisz zbędny syf na serwerze, działasz na niekorzyść serwera i cwaniakujesz. Dostałem wiadomość wcześniej od Tymiana i Vegaza co jest, wyjaśniłem to między nimi i dedzikiem. Oboje powiedzieli że jest git, więc uważałem temat za zamknięty. Tymi4n pisał mi że pisał on tobie żebyś się ogarnął, po czym ty dalej robisz swoje. Zasady ogólne: 5. Jeżeli regulamin nie przewiduję jakieś sytuacji, spór rozwiązuje właściciel bądź opiekun. Dla mnie osobiście jest to inna sytuacja niż prowokacja, dlatego stąd taki wymiar kary. Jeżeli UBT zdecyduje inaczej to skrócą Ci go, natomiast jeżeli masz robić taki chlew to lepiej żebyś tam nie grał po prostu, bo twoje zachowanie jest dziecinne. @@ Edit Twoja wypowiedź nie ma wgl sensu, ani jednym argumentem mi nie odpowiedziałeś piszesz masło maślane, Dałem Ci regułkę Wyżej co do punktu 5 regulaminu, jestem opiekunem więc w taki a nie inny sposób to rozwiązałem. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez floppy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zniszczator2009PL Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, floppy napisał: Uważam że robisz zbędny syf na serwerze, działasz na niekorzyść serwera i cwaniakujesz. Dostałem wiadomość wcześniej od Tymiana i Vegaza co jest, wyjaśniłem to między nimi i dedzikiem. Oboje powiedzieli że jest git, więc uważałem temat za zamknięty. Tymi4n pisał mi że pisał on tobie żebyś się ogarnął, po czym ty dalej robisz swoje. Zasady ogólne: 5. Jeżeli regulamin nie przewiduję jakieś sytuacji, spór rozwiązuje właściciel bądź opiekun. Dla mnie osobiście jest to inna sytuacja niż prowokacja, dlatego stąd taki wymiar kary. Jeżeli UBT zdecyduje inaczej to skrócą Ci go, natomiast jeżeli masz robić taki chlew to lepiej żebyś tam nie grał po prostu, bo twoje zachowanie jest dziecinne. Nie mniej jednak jest dziecinne dawanie 1d bana za takie coś, nikogo nie obraziłem nawet a dostaje bana tak jakbym obraził komuś rodzine/ zwyzywał gracza od najgorszych xD jeszcze raz wkleje regułkę ;) Prowokowanie: [ Ban 5 min - Ban 1 godzina ] A upomnienia żadnego od tymiana nie widziałem, po to jest @@ żeby upominać, a nie say. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez zniszczator2009PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubię Pochmurne Dni Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ban został dodany na moją prośbę. Sytuacja na serwerze była nie ciekawa A w całym tym zamieszaniu grałeś główną rolę pamiętajcie że na konsoli jestem 24 na dobe I widzę wszytko także pozdrawiam I poczekasz do jutra A jutro zapraszam znowu do gry. Także proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi