Watterson Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Pytaniai@ DestruktoR [P] Jak masz na imię? Denis [P] Ile masz lat? Rocznikowo 20 [P] Masz 2 imię? No [P] Pochodzisz z PL? Tak [P] Ulubiona mapa w 1.6? De_dust2 [P] Ulubiona miejscówka na ulubionej mapie? Roman [P] Ulubiona broń? AWP [P] AK czy M4? AK [P] AK czy AWP? AWP [P] M4 czy AWP? AWP [P] Ile grasz w csa? Grywałem dla zabawy kilka lat, a teraz zaczynam na poważnie. [P] Ulubiona mapa? De_dust2 [P] Masz steam? Tak [P] Jaki lvl na steam? 4 (Bo to nie jest główne konto) [P] Ile gier na steam? Nie mam pojęcia, raz usuwam, raz pobieram/kupuję [P] Ile masz godzin w 1.6? 135 Godzin [P] Grałeś w CS:GO? Owszem [P] Lubisz fast-foody? No kur*a, jasne! [P] Ulubiony fast-food? Wieśmak [P] Lubisz pizze? No kur*a, jasne! [P] Lubisz kebaby? No kur*a, jasne! [P] Lubisz Hamburgery? No kur*a, jasne! [P] Lubisz hot-dogi? No kur*a, jasne! [P] Lubisz zapiekanki? No kur*a, jasne! [P] Lubisz frytki? No kur*a, jasne! [P] Co ćwiczysz? Sport [P] Ile ćwiczysz? Szczęśliwi czasu nie liczą [P] Ile bierzesz na klate? Coś koło 90-105 [P] Ile bierzesz w martwym? Nie brałem, powody ze zdrówkiem [P] Ile bierzesz na przysiad? A będzie ze 100 [P] Ile to 2+2x2? Nie możesz odpowiedzieć, że 8 No 6 [P] Masz wrogów na forum? Żeby jednego xD [P] Kogo nie lubisz z administracji? Każdego lubię i szanuję [P] Ile zrobisz pompek? Wszystkie ( Raz próbowałem i może wyszło +-65) [P] Ile razy się podciągniesz nachwytem? A nawet nie wiem, nie lubię tego [P] Ile razy się podciągniesz podchwytem? A nie wiem, coś koło 40, dla mnie to rozgrzewka [P] Ulubione ćwiczenie? Aktualnie siedzenie na du*pie xD (Zginanie przedramion ze sztangielkami) [P] Najgorsze ćwiczenie? Brzuszki [P] Którą partię ciała lubisz najbardziej robić? Biceps & Triceps [P] Której partii ciała nie lubisz robić? Brzuszek [P] Lubisz słodycze? No średnio [P] Lubisz kwaśne rzeczy? No kur*a, jasne! [P] Lubisz słone rzeczy? No kur*a, jasne! [P] Lubisz gorzkie rzeczy? No kur*a, jasne! [P] Lubisz ostre rzeczy? No kur*a, jasne! [P] Nawaliłeś się kiedyś do zgonu? Czy 1 minuta zgonu się wlicza? xD [P] Kiedy ostatnio piłeś alkohol? Sylwester 2019-2020 [P] Vegaz jest silniejszy od Ciebie? Równi [P] Bijesz Vegaza? On mnie [P] Kto Cię zaraził ćwiczeniem? Adam Piwko Pytania od @ skutymenDD2 #1 [P] Ile w łapie siedzi ? 38,2 [P] Ile wyciskasz na prostej ? Coś koło 90-105 Pytania od@ Meni [P] Jak długo ćwiczysz na siłce? Nie chodzę, sprzęt mam w domku (JANUSZ KURŁA) [P] Co sprawia, że stajesz się szcześliwy? Forum i ludzie którzy mnie otaczają [P] W jaki sposób śpisz? Na boku, zboku [P] Czego żałujesz? Nieważne xd [P] Jakim chcesz być człowiekiem? Dobrym :p [P] Czego nie możesz się doczekać? Aż "Corona" zniknie [P] W czym jesteś dobry? W sumie sam nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Może gotowanie? [P] Jak trafiłeś na forum? Przez @ Vegaz [P] Co Cię stresuje? Kobiety, alkohol, sex i imprezy [P] O jakich marzeniach jeszcze nikomu nie wspomniałeś? No i nie wspomnę [P] Co tam słychać? A spoko, a tam? [P] Co Ci się w sobie nie podoba? Za dużego mam, to trochę przeszkadza podczas porannego biegania [P] Co Ci się w sobie podoba? Oczy [P] Jaki kolor oczu? Niebiesko zielone [P] Ile w łapsku? 38,2 [P] Masz wzór do naśladowania? Adam Piwko [P] Masz idola? Adam Piwko [P] Zbierałeś bakugany? Taaak! [P] Wiesz co to bakugany? A wiesz kim był "Exedra"? [P] Czego chcesz się nauczyć? Niemieckiego [P] Czy jesteś zdyscyplinowany? Powiedzmy hah [P] Jak definiujesz piękno xD? Osoba zadbana i tyle wystarczy [P] Jaki jest twój typ osobowości? Spokojny świr [P] Czemu jesteś botem? Ty mi to powiedz [P] Kogo najbardziej lubisz na forum? @ Muchomorek ♡ [P] Jak Ci się odpowiada na te pytania? Trochę chu*owo, ale nie ma źle [P] PC/laptop PC [P] 1.6/Go Go [P] Piwo/Wódka Wódka (Ale wolę whisky) [P] Popijasz alko? A to je się popija? [P] Palisz cygarety? Ni chuya [P] Co Cie wyprowadza z równowagi? Nieważne, bo wykorzystasz to xD [P] Co wybrałbyś na ostatni posiłek? Domowe Leczo! [P] Ulubiona piosenka? Strange - Зависай - official video, 2019 [P] Ulubiony gatunek muzyczny? Wszystko, poza metalem itp [P] Wymarzone wakacje? Jechać w góry kiedy jest dużo śniegu i moczem napisać swoje imię i nazwisko xD [P] Daje Ci 10k zł, co z nimi robisz? Zainwestuję je w serwerek MT2 [P] Lubisz hawajska? Lubisz w mordę? [P] Co robisz, kiedy nie możesz spać? Wale konia, albo oglądam film xD [P] Gdybyś mógł się zamienić na jeden dzień w zwierze, co byś wybrał? Goryl [P] Kiedy byłeś dzieckiem- kim chciałeś zostać w przyszłości? Wojskowym [P] Ulubiona zabawa z dzieciństwa? Chowanego ze starym, nadal nie potrafię go znaleźć (Pewnie dobrze się schował) [P] Ulubiony film z dzieciństwa? Król Lew [P] Ulubiona książka z dzieciństwa? Nie miałem [P] Ile masz wiosen na karku? Już dwadzieścia Pytanie od @ RekaWatykanu [P] Why are you gay? No, and you? Pytania od @ Vegaz [P] Lubisz w czoko? Nie [P] Kupisz kiedyś tego cs'a? Kiedyś na pewno xD [P] Masz dziewczynę? No, Renia ma na imię [P] Masz rodzeństwo? No XD [P] Masz zwierzątko? No XD [P] Lubisz ćwiczyć? Nie Dziękuję za pytania, do następnego Q&A nominuję @ skutymenDD2 #1 Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Justyna ^^ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Masz farta, bo zapomniałem dodać kolejne pytania xD + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 2 godziny temu, DestruktoR napisał: Masz farta, bo zapomniałem dodać kolejne pytania xD + Mi też to wypadło z głowy haha Git odpowiedzi, miło się czytało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi