Misiek. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Nazwa propozycji: usunąc, głosowanie na mapy. wprowadzić liste mapy bez mozliwosci głosowanie (ewentualnie RTV) Co wniesie nowego?:narzekanie graczy ze są grane te same mapy Krótki opis*: Ustawić wszystkie mapy które są na serwerze, po kolei bez możliwości głosowania... ciągle grane są te same mapy, nie raz gracze idą na spect bo już im się nie chcę grać tej samej mapy jeszcze raz..., lub po prostu wychodzą sytaucja często ma takie miejsce.. od godziny 7:00 rano do teraz jest 17 razy grane dust2 i ich odmiany, poważnie?.. Myślec ze na probe można coś takiego wprowadzić... 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X_Fuck_X_2001 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Potwierdzam, że gracze idą na specta i nie chce im się grać znowu tej samej mapy. Jestem na TAK, bo to jest bardzo dobry pomysł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Jestem na tak, można zostawić rtv jeżeli faktycznie dużej ilości graczy mapa się nie będzie podobać to zostanie możliwość jej pominięcia i granie kolejnej + jakaś komenda żeby można sobie było zobaczyć kolejność map 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomicvvv Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 bardzo na tak! sam czasami uciekam, bo nie mam ochoty grac na tej samej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dobry pomysł, jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Aktualnie propozycję zawieszam bez rozwiązania Wprowadzamy aktualnie poprawki w systemie map więcej informacji w tym temacie https://greenhaze.pl/topic/33310-pbklasy-zmiany-na-serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi