Hitek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Twój nick: Hitek IP/Steam ID: 86.88.123.195 Nazwa serwera: Pb Klasy Data oraz godzina otrzymania bana: około 3 tygodni temu Mapa: nie było mnie wtedy na serwerze jak go dostalem Powód bana: podawanie ip innych serwerów Opis sytuacji: rozumiem że źle zrobiłem że podałem ip innego serwera po prostu zapomniałem się, nie było ze mną żadnych problemów. Naprawdę rozumiem że podawanie innych serwerów jest zakazane i obiecuje że to się nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @ Żwirek ♡ @ Muchomorek ♡wasza decyzja. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @ Hitek 1. Reklamowałeś inny serwer 2. Przedstawię ci punkt z regulaminu PB + KLASY, a ty się wypowiedz na ten temat - 4. Zabronione jest kontaktowanie się graczy, podpowiadanie oraz informowanie o przebiegu rozgrywki poza grą CS 1.6 (skype, ts, discord, steam, itp.). Dotyczy to również podpowiedzi na [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Rozumiem to i obiecuje że to się nie powtórzy zapomniałem się no i nic nie cofne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 6 minut temu, Hitek napisał: Rozumiem to i obiecuje że to się nie powtórzy zapomniałem się no i nic nie cofne Z demka które mam nie prezentuje się to jako "zapomnienie" tylko jako śmieszna zabawa która innym graczom utrudniała rozgrywkę bo w jakimś stopniu oszukiwałeś http://ehltv.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-2003221858-de_inferno.dem.zip - Link do wspomnianego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nie będę zaprzeczał i już czekam na decyzję ale przepraszam za te podawanie ip 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na ten czas ban zostaję spróbuj napisać odwołanie za jakiś czas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi