zulema Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Siema, elo, kto byłby chętny na zbiorowe chlanie w tą nudną porę koronaświrusa? XD Data do ustalenia oczywiście XDDD Chociaż uważam, że piątek byłby spoko według większości, czekam na propozycje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ja bym chciał, ale jeszcze tydzień mam kwarantanny : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ale pijoki z was No to ten kiedy w końcu pijemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawA_?! Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Z chęcią dołączę Piątek by mi odpowiadał dealnie! Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez kawA_?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Przypominam dla zapominalskich, piwo to nie alko. Ja się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH W PONIEDZIAŁEK, GODZINA DO USTALENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 To która godzina czekam na info trzeba chyba zapasy zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Poniedziałek godzina na pewno wieczór 20-21 zaczynamy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi