Skocz do zawartości
[Ankieta] Zagłosuj i Ty! ×

Aktualności

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Prezentujemy wam nowy motyw forum, który po raz kolejny wykonał dla nas ARISovsky. Wszelkie błędy lub propozycje zmian możecie zgłaszać w specjalnym do tego temacie. Zapraszamy do oceny i komentowania.

Nowy motyw forum

Nowy motyw forum

schiza

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: schiza
2. Nick OSKARŻONEGO:fd good
3. IP/STEAM ID OSKARŻONEGO: zmienne
4. Nazwa serwera: ffa
5. Link do demka:http://f1.hltv.org.pl/srv35184/HLTV-1605171120-de_inferno.dem.zip

6. Rodzaj wspomagacza:wh
7. Rozpiska demka:

6.30 - wyczekanie graczy +/-

8.18- wyczekiwanie na gracza , skanowanie modelu

8.55- popatrzył w ściany wychylał perfekcyjnie .

12.20- to chyba najdziwniejsza akcja , wychodziłem na shefcie i patrzył cały czas w  pochylnie . Wbiegał odrazy w celowany we mnie.

Według mnie demko czyste

6;30 - Słyszał, że strzelacie przed pochylnią, także szedł po cichu na was

8;18 - widział, że CT na środku padł, także wyczekał tego TT a skanuje to tam sie zawsze także bez polotów

8;55 - Troszke pewnie szedł, ale słyszał, że uciekli na BS i idąc celował na BS, więc tam modelu nie bło

12:20 - Tutaj mógł sie doszukać 16 bit, ponieważ pierw na demku miałem smoke a jak cofnąłem to juz  nie miałem, ale nie wymodelował Ciebie poprostu jak Cie zauważył to wycelował

Cl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.