Skocz do zawartości

Przyjęte Podanie MichalY

MichalY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

- Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie.+

- Minimum 16 lat.+

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów.+

- Sprawny komputer.+

- Pojęcie na temat demek i ssów.+

Wzór:

Imię:Michał

Umiejętność sprawdzania demek (0-10):5/6

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):6

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?: Na forum przebywam po 2 h jeżeli będzie trzeba to znajdzie się więcej czasu :D

Dlaczego właśnie Ty?::Chciałbym spróbować swoich sił jako UBT wcześniej sam dla siebie sprawdzałem ssy i demka , wiec myśle sobie dlaczego nie spróbować swoich sił jako UBT 

Coś o sobie:Mam na imię Michał mam 21 lat i pracuje jako monter sprzętu dodatkowego w autokarach :D . Wydaje mi się że jestem dosyć ogarniętą i bezkonfliktową osobą , nie mi to oceniać:D 

Edytowane przez MichalY
  • Like 1

+ Wiek 

+ Znany z PB 

+ Ogarnięty 

+ Sprawny sprzęt 

- podanie trochę razi w oczy 

- umiejętność sprawdzania demek i ss, trochę słabo, ale można się poduczyć. 

- mało aktywny jesteś na chatbox, fajnie byłoby jakbyś poprawił :D

Na ten moment jestem na TAK i nie 

Aczkolwiek można rozważyć drugą opcję, czyli 7 dni próbnego. 

Jest dwóch UBT, z czego oboje czasem się nudzą, są dni kiedy nie ma nic do roboty, a czasem widzę jak oboje pracują i dają chłopaki radę. 

Nie mnie jednak to oceniać. 

• Like 1

,,Chciałbym spróbować swoich sił jako UBT ... dlaczego nie spróbować swoich sił jako UBT" teraz to mi zaimponiłeś Michał :blaganie.

Wydaje mi się że umiejętności sprawdzania demek k ssow nie da sie opisać liczbami pomimo, że jest tak we wzorze.

Mnie również się wydaję że nie ma potrzeby pomocy chłopakom. Zawsze szybko sprawdzaja te demka czy ssy czy jakieś odwołania.

Jednakże jest ich dwóch to może można dać Tobie szansę pomimo tego , że nie przekonałeś mnie podaniem.

Okres próbny na sprawdzenie chłopa.

• Like 1

sprawdzenie demek i screenow musi byc w 99 % opanowana wiadomo ze od was zależy czy gracz zostanie zbanowany czy nie..

znam z PB spoko jesteś, nie mam nic do zarzucenia odnośnie zachowania. Okres próbny + @ Żwirek ♡ to o czym gadaliśmy w tej kwestii bym tu wykorzystał 

• Like 1

Ja również jestem za okresem próbnym, ponieważ 

Każdy z UBT musi bardzo uważnie sprawdzać demka i ssy z tego co widze to ocene dałeś 5/6 i 6/10 więc jeżeli chodziło by o takie naprawde trudne demko w którym trzeba by było naprawde być skupionym i zwracać na szczególne zachowania gracza który czituje to miałbyś nieco małe problemu ale to co piszą, też u góry można się poduczyć bo miałem to samo bo byłem duzo razy W  UBT i nei było łatwo! :)

- podanie razi w oczy 

+ Wiek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.