s2atan Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: s2atan IP/Steam ID: 94.254.194.217 Nazwa serwera: ONLY DD2 #2 Data oraz godzina otrzymania bana: 10 Apr 2020 - 18:05:38 Mapa: de_dust2 Powód bana: czitowanie Opis sytuacji: dostałem bana za czitowanie mimo że byłem czysty Edit: @ RekaWatykanunigdy nie używałem żadnych wspomagaczy mimo tego dosyć często piszę odwołania, nie będę się rozpisywać ale wkleje dla tych co myślą że te nienaturalne ruchy celownika są spowodowane jakimś słabym aimem linka jednego z moich odwołań gdzie wyjaśniłem dlaczego tak celownik czasami mi lata https://home-edition.eu/topic/18134-rozpatrzone-odwołanie-od-bana/ niestety niektórzy nie umieją odróżnić osoby odpalonej od czystej, prawda jestem słaby jak wszyscy w topce ;) Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez s2atan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) 15:52 - Jedyna rzecz, która była podejrzana w jego grze to ten skan Gracz ledwo co się rusza, kampi praktycznie cały czas. A te rzekome przeskoki celownika co ktoś na czacie pisał są bezsensu. Ni to na głowę, ni to jakieś kółka. Patrząc po innych akcjach widać, że przy wielu fragach strzelając macha na boki panicznie. Imo clear. edit. Admin po takim skanie mógł pięknie zrobić ssy, zamiast banować z powodem cheater, pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez RekaWatykanu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 6:55 - lekki przeskok celownika na model ct (przed wejściem admina na serwer) @ RekaWatykanu 15:50 - większość graczy na serwerach zaczyna skanować tą brame Jak dla mnie gracz jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi