Skocz do zawartości

f - rezygnacja Nooo i kurw macie

Excellent.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem was wszystkich forumowiczów poinformować że dostałem degrada z własnego serwera DR  to już jest coś xd (a tak na marginesie czy ja byłem wobec was jakiś zly źle się zachowałem czy co kolwiek ??!!)🤯🤯🤯 ponieważ administracja powiedziała że chce mój serwer,mało się udzielam i chce dobro do serwera  itd itp po uj wypisywać to wszystko tu xd.. i oddałem im bo już mnie jeden człowiek wkurwi$# do cna i postanowiłem to wszystko rzucić jednym słowem dla mnie to porażka a zwłaszcza ten gość który nalegał jak małe dzieciatko żebym tylko nacisnął w ten glupi e-mail żeby nasza szanowna szefowa @ Muchomorek ♡ dostała prawa do tego serwera tak jak już wspomniałem jeden  członek tego forum mnie zdenerwował który mnie nazwał ,, dzieckiem'' to mnie wkurzyło w cholerę niech to  gówno dorośnie naprawdę bo mu CS wypali mózg .. Ta kupa  nic nie dała od siebie tylko serwer robiła żeby działał poprawnie a jeszcze będzie się tapierzyl jak ta kuraa na jaju i z dupy się dopisał jako właściciel serwera nosz kurwa mać .. niech człowiek się weźmie za robotę to będzie wiedział że życie nie polega na CSIEE  A pewnie nigdy laski nie znajdzie nigdy się nie wybuduje nigdy nie będzie miał dzieciaka i nigdy nie doswiadzczy brak szacunku dla najbardziej kochanego małego smerfa ! . Gówniarz będzie mi mówił co mam robić kiedy i jak bo on ma władzę na forum nosz kurwa mać gdzie ja żyję ??! Po drugie ten gość czuje się członkiem serwera a złotówki nie dał niech ludzie wiedzą .. To że ma wiedzę nie znaczy że może potęgować na naszym nie szczęściu pozdro ...... Mógł bym dużo pisać na ten temat jak coś to priv to opowiem wszystko 😄😏 brak słów ...

• GreenHejzka 1
  • Like 3
  • Pijany? 1
  • Zmieszany 1

@ Excellent.

Jakbym tylko zrobił serwer żeby funkcjonował to by tego serwera już nie było :3 

Napisałem że zachowujesz się jak dziecko, a nie że jesteś dzieckiem - miałeś tylko kliknąć TAK :3 ale nawet z tym miałeś problem i kurwowałeś etc.. w niebo głosy o niby taką duperelkę a sam prawie z siebie nie wyszedłeś bo GRAŁEŚ I NIE MOGŁEŚ JEDNAK to co Ty tu jeszcze o wypalaniu przez grę piszesz :DDD 

Sam napisałeś że masz wyjebane na serwer, nic nie robiłeś przy serwerze, nawet na niego nie wchodziłeś BO TY NIE GRASZ NA TAKICH MODACH. Jeśli już gadasz o pieniądzach to HELLO @ Muchomorek ♡ trochę temu już przejęła inicjatywę :3 

Przy serwerze wszystko ja robiłem, nie miałeś czasu OK, to mogłeś grać a nie dodatkowo nagle po paru miesiącach się wtrybiać w sprawy serwera (skarga na admina :) )

Chciałeś mieć wyjebane to masz okazję.

• GreenHejzka 2
  • Like 3
  • Gratulacje! 1

W sumie niby taki dorosły jesteś, a to co tu napisałeś nie do końca o tym świadczy :3

Zachowujesz się w taki sposób, jakbyś całe swoje życie poświęcił temu serwerowi, włożył w niego całe serce, a co włożyłeś? Z tego co wiem to tylko pieniążki :))

Skoro nie interesuje Cię rozwój tego serwera, nic na nim nie zrobiłeś, ani razu nie wszedłeś na niego, to nie rozumiem skąd to wzburzenie.

Korona z dupy chyba spadła, że jakiś "gówniarz" ma racje.

Edytowane przez `Nikt
  • GreenHejzka 1
  • Like 3

Zrobiłeś niezłe zamieszanie, innego słowa tu nie znajdę, ale płaczesz, po prostu płaczesz i to z własnej głupoty ilekroć inni wkładali serce na serwer, pomagali, naprawiali błędy które zgłaszano, to ty co? Włożyłeś na serwer pieniądze i to cię boli? Bo nie rozumiem.

Sam zaobserwowałem brak twojej aktywności, okej rodzina i inne sprawy, ale człowieku, to twój serwer i miałeś na niego totalnie wyjebane, nagle pojawiasz się i co? Takie coś odpierdalasz, gdzie tu jest dojrzałość co? 

Dla innych praca to Cs, dla innych zabawa, a ty piszesz, że on laski nie znajdzie. No X kurwa D

Trochę się pośmiałem z twojej wypowiedzi, że niby obraził ciebie od dzieci i wiesz co? Nawet jakby tak było, to po tym co napisałeś, chętnie przyznałbym mu rację i postawił piwo. Bo zachowujesz się jak dziecko. Pozdrawiam. 

• Like 2
  • Piwko 1
  • Haha 2

Premium

Słabo to wygląda. Każdy po Tobie ciśnie, ale zapytaj sam siebie - czy nie słusznie?

Odkąd jestem adminem na serwerze nie widziałem Cię na nim ani razu, ANI RAZU. Wszystkie sprawy, dosłownie wszystkie załatwiał @ Technik CS 1.6 PaeK, bo się cholera jedna na tym zna i to bardzo dobrze. Sam wiesz, że nie robiłeś nic oprócz lekkiego opróżniania portfela na ten serwer przez jakiś czas. Kompletnie Cię nie znam, nie rozmawiałem z Tobą ani razu, nawet słowa nie przepisałem a byłeś Właścicielem - przydałoby się, żebyś choć trochę znał "swoich" adminów, prawda? Kompletnie nie zżywałeś się z serwerem, z jego społecznością, o niczym nie wiedziałeś dopóki jakaś sprawa nie wchodziła na terytorium forum. Gorzka prawda...

Patrząc na to w jaki sposób napisałeś swoją wypowiedź, naprawdę nie można zaprzeczyć, że zachowujesz się jak dziecko. Zero ładu i składu, chaos, dosłownie przelewałeś nieprzemyślane emocje na tekst i niezbyt Ci to wyszło, ale pomińmy ten atak na oczy czytelnika...

Wylewasz łzy i wyzywasz pomimo, że wiesz, że piszesz same brednie i głupoty. Powiem Ci szczerze, że w życiu każdego przychodzi kiedyś czas na pokazanie tego jak jest się silnym przyznając się do błędu - jak widać to jeszcze nie Twój moment, ale trzymam za Ciebie kciuki.
Nie trzeba chyba niczego więcej dodawać.

Edytowane przez Deny
  • Like 1
  • Superka 7

Moja wypowiedz na ta cala sytuacjie jest taka;

1 godzinę temu, Excellent. napisał:

Chciałem was wszystkich forumowiczów poinformować że dostałem degrada z własnego serwera DR  to już jest coś xd

wsumie popieram ta decyzjie choc nie mam nic do ciebie osobiscie,

a tak na marginesie czy ja byłem wobec was jakiś zly źle się zachowałem czy co kolwiek ??!!)

zle nie nie zachowywales bo nie miales jak ... oprocz mnie z adminow DR nikt inny cie nie zna, temu tez popieram decyzjie o twoim degradzie bo poco [email protected] ktorego nikt nie zna,

ponieważ administracja powiedziała że chce mój serwer,mało się udzielam i chce dobro do serwera  itd itp po uj wypisywać to wszystko tu xd..

nie wiem jak mieliscie dogadane ze serwerem, ale "swoj" serwer zawsze dobrze miec bo mozna latwiej i szybciej nim operowac szczegolnie jak jeden z [email protected] ma male udzielenie publiczne (forumowe) przynim

i oddałem im bo już mnie jeden człowiek wkurwi$# do cna i

Panie, on kazdego tak, nie tylko ciebie :beka

mnie nazwał ,, dzieckiem'' to mnie wkurzyło w cholerę niech to  gówno dorośnie naprawdę

Oj panie... widze ze nie tylko on powinnien dorosnac skoro cie takie rzeczy bola xd

Ta kupa  nic nie dała od siebie tylko serwer robiła żeby działał poprawnie a jeszcze będzie się tapierzyl jak ta kuraa na jaju i z dupy się dopisał jako właściciel serwera nosz kurwa mać

Ta kupa dala od siebie duzo i gdybys wiedzial co wchodzi by taki serwer poprawnie dzialal (szczegolnie jak ja mu pierdole co nie dziala i co trzeba naprawic, a uwierz, tego bylo wpiiiiiiiizdu), to ta kura na jaju ma PELNE prawo podpisywac sie jako wlasciciel serwera nosz kurwa mac ....

2 godziny temu, Excellent. napisał:

niech człowiek się weźmie za robotę to będzie wiedział że życie nie polega na CSIEE

z tego co mi wiadomo (a wiadomo mi dobrze) to chodzi do szkoly i nie spedza zycia na CSIEE

A pewnie nigdy laski nie znajdzie nigdy się nie wybuduje nigdy nie będzie miał dzieciaka i nigdy nie doswiadzczy brak szacunku dla najbardziej kochanego małego smerfa !

eeee... to gowniarz .. ma jeszcze czas ... nie kazdy ma tak dobrze ze znalazl sobie druga polowke i mogl sie juz ustatkowac

Gówniarz będzie mi mówił co mam robić kiedy i jak bo on ma władzę na forum nosz kurwa mać gdzie ja żyję ??!

No to juz nie ladnie .. @ Technik CS 1.6 PaeKkurwa .. I jaka on ma/mial wladze na forum ?? to tylko technik 1.6 oraz [email protected] 3-4 serwerow xd

Po drugie ten gość czuje się członkiem serwera a złotówki nie dał niech ludzie wiedzą ..

Te Palek, jak moja skaldka poszla na twoje szlugi to jade do PL i masz lanie !:beka

To że ma wiedzę nie znaczy że może potęgować na naszym nie szczęściu pozdro ......

wiedze moze ma duza, ale kazdy moze ja miec xd co on ma to doswiadczenie + pare osob na serwerze jak i na forum co tez swoje wiedza. 

brak słów ...

powiedzial bym wzajemnie, ale troche sie rozpisalem xd

Przez Krystek.,

"Te Palek, jak moja skaldka poszla na twoje szlugi to jade do PL i masz lanie " muszę cię zmartwić :( Tak było!

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.