*BOMBA* Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Twoje imię:Rafał Wiek:17 Nick na serwerze:*BOMBA* Ile czasy spędzasz na serwerze: teraz trochę zadziej grałem ale zaczynam grać 4 h dziennie Dlaczego ty powinieneś zostać adminem: Poprawiłem swoją kulturę, sporo osób na serwerze mnie zna, nie wchodzę między spory innych graczy (nie kuce się z nimi ) postaram się załagodzić sytuacje . Doświadczenie:Byłem adminem na 2 innych serwerach Znajomość AMXX [ 1-10]:7/10 Link do Game Tacker:https://www.gametracker.com/player/*BOMBA*/145.239.237.121:27070/ teamSpeak 3: Jeszcz nie odebrałem przez Virusa Jak długo jesteś z nami: ok.2 miesiące SteamID:523898527 Składki miesięczna [Przelew/SMS]:na razie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na Tak + Ogarną słownictwo - Podanie rażące w Oczy + Wiek + GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) NA NIEEEEEEEEEEEEEEE -zachowujesz sie jak dziecko na serwerze -nie masz steama ale myślisz że go masz xD nie nie i jeszcze raz nie "teamSpeak 3: Jeszcz nie odebrałem przez Virusa" Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Ania lat 6 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na chwilę obecną jestem na NIE -brak składki -brak ts -podanie nie dokończone -piszesz że masz steam chociaż go nie masz XD +wiek +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na NIE - brak ts'a, - edytowałeś wzór przez co podanie nie jest pełne, - z tego co wiem to nie masz steam'a :hmm, + GT, + Wiek . Spróbuj za jakiś czas napisać podanie ponownie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi