skutymen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Pytania @ Morfeusz [P] Co ostatnio rozwaliłeś po pijaku? Spłuczkę i lapka haha [P] Jak masz na drugie imię? Drugiego nie mam ale mam od bierzmowania Mateusz [P] Twoja ulubiona broń? M4/AK dwie takie ulubione [P] Jakie masz zainteresowania? Interesuję się sportem i grami komputerowymi [P] Co ciebie wkurza? Klienci w pracy haha [P] Ile masz lat? No we wrześniu 21 pyknie [P] Cola czy Pespi? Cola [P] Jak wygląda twój dzień? Wstaje rano gram chwile w cs'a później praca i wieczorem znowu przed kompem [P] Kiedy pijemy? Czekam na propozycje Pytania @ peRM .? [P] Jak wygląda twoję życie w Cs'ie A no elegancko [P] Co czujesz gdy ktoś lata na serwerze na Wspomagaczach? Czuję obowiązek zbanowania takiego gracza ;) [P] Iphone czy Samsung Samsung [P] Tablet czy Komputer Komputer ;D [P] Jakie pijesz: Piwa, wódki itd..? Piwa to Becks , wódki tak nie pijam tylko whisky Jim Beam albo Jack Daniels [P] Ulubiony Sport Fifa [P] Ulubiony Serial Sex Education haha [P] Ulubiona Potrawa Tradycyjny schabowy z piersi kurczaka z mizerią Dziękuję za pytania do następnego Q&A nominuję @ Tymi4n Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Justyna ^^ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, skutymen napisał: [P] Iphone czy Samsung Samsung No i prawidłowo! Iphone... tfu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Fajne odpowiedzi, ale szkoda, że tak mało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunek* Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Za mało ale superancko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Kurdeeeeee, zapomniałem pytania zadać... Byłem przekonany, że napisałem pare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi