SzRaMa. Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Witam serdecznie :) Chciałbym przedstawić wam stworzony przeze mnie poradnik dotyczący obierania ziemniaków. Każdy ma swoje sposoby, jednakże ja przedstawiam wam mój :D. Akurat robiłem sobie frytki więc postanowiłem nagrać :D (a jak wiadomo jak się robi coś samemu to lepiej smakuje) https://www.youtube.com/watch?v=-dLuXovFwp4 Jeśli Ci się podobało lub przydało to się ciesze :D Filmik stworzony w celach humorystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Kreatywne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4ge Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ta kosa to cudo. Za ile sprawdzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 XD Ciekawe Bardzo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompetentna Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli chcesz, aby został przywrócony zgłoś ten post. Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi