LortaK Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: LortaK IP/Steam ID: 85.202.110.140 Nazwa serwera: ONLY DD2 #2 Admin banujący: sajo Data oraz godzina otrzymania bana: 2020-04-16 12:09 Mapa: de_dust2 Powód bana: czitowanie Opis sytuacji: Wszedłem do gry mega mi nie szło ledwo co zabijałem, bo nawet nie probowalem zabijac tylko uczylem sie gs'ow pozniej była rozgrzewka p90 hs only i tam troche killi zrobilem strzelajac na pale w biegu chociaz kilka killi bylo jak przycelowalem i dalem tapy i pod koniec rozgrzewki ja nagle dostaje bana za CZITOWANIE chyba kazdy widzial moja gre na tym serwerze i wie jak gram, nie uzywam zadnych czitow ani nic JAK CZITUJE POPROSZE O DEMKO/screenshoty ;) Edit: wydaje mi sie ze w cs 1.6 nie ma zadnych aimbotow itp na przycisk tylko ze albo sa wlaczone albo nie przy odpalaniu czita Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez LortaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yscffdtwex212d342 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Oczywiście, tym razem nie uciekniesz, demko dostaniesz https://www.youtube.com/watch?v=aCKcPNKAGK4 - moge wstawić w lepszej jakości jakby była potrzeba Zostawiam rozstrzygnięcie UbTeamowi Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez sajo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na demku widać, że twój celownik zmienia kont "widzenia" z tułowia na głowę, rozumiem, że tryb OnlyHS został włączony, ale twoje zagranie jest dość podejrzane, P90 się tak nie zachowuje lecąc na całym magazynku. Jak dla mnie ma coś ciekawego na przycisk. Opinie i decyzje zostawiam tobie: @ Tymi4n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na rozgrzewce celownik ci strasznie skacze 0:40 , 1:00 . Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi