Yamaha Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jaka jest możliwość zdjęcia tego bana. Wiem, że nieznajomość przepisów nie zwalnia z odpowiedzialności ale po prostu wstawiłem ssy i po jakimś czasie spróbowałem wbic na serwer. W moim mniemaniu jakbym był zbanowany to wyskoczyłby komunikat.. MASZ BANA WYPIer... czy coś w tym stylu. Normalnie połączyłem sie z serwerm i zacząłem grać. Dopiero ktoś mnie poinformował o tej procedurze więc wyszedłem z serwa. Fajna ekipa i dobrze sie gra na tym serwie a że gram zawsze tylko dd2 proszę o odbanowanie. 2 dni mi zajęło ogarniecie jak wbić na wasz serw bo wbijając z googla wyskakuje komunikat o niezgodnosci protokołu RS 4 czy coś tam.. Dopiero po zainstalowaniu innej zarejstrowałem sie. Mam nadzieję , ze pozytywnie rozpatrzycie moa prośbe. Pozdrawiam Yamaha 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenziu Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Noi ziombel ma rację, że wyskoczyłby mu komunikat a nie wyskoczył tylko dlatego, że został zbanowany na Steam id wygenerowane na tym dd2 #2 a u nas na dd2 jako valve id się generuje. Więc ban bez sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Po rozmowie z @ Muchomorek ♡ dajemy ci ub, serwera nie ma na sieci(ss'y miałeś czyste) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi