Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak można już zauważyć mojego serwera brakuje w tabeli i wszyscy zdają sobie sprawę co się stało ale żeby nie było nie zostawiam was bez słowa także chciałbym coś tu wyjaśnić zanim zacznie się szkalowanie. Już podczas ostatniej rozmowy z @Żwirek ♡ powiedziałem co się dzieje mogłem to zrobić wcześniej ale po prostu nie miałem czasu. Wiec od początku jak przychodzimy z serwerem mieliśmy co do tej sieci duże plany na rozwój  i że zostaniemy tu trochę dłużej ale dzięki temu że serwer fajnie się nam prowadziło , odnowiliśmy stare kontakty I padł pomysł którejś nocy żeby reaktywować naszą sieć serwerów. Zanim cokolwiek pomyślisz drogi użytkowniku chcemy reaktywować nie tylko nasze serwery czy forum chcemy mieć znowu swoje miejsce gdzie wszyscy się śmiejemy , plączemy , obrażamy lub krzyczymy chce powiedzieć że chcemy wrócić  do tego co mieliśmy zapewne jakby (Nie daj boże) GH upadło i po kilku latach pojawiła wam by się opcja reaktywacji każdy zrobił by na naszym miejscu tak samo.

Co do adminów czy graczy serwera daje wam też wolną rękę co do wyboru każdy zaakceptuje.

Rozumiem również administracje strasznie słaby to wygląda ale postarajcie się zrozumieć naszą stronę.

Także było miło.

Pozdrawiam Marcin. 

PS:

Kocham cię @ floppy

• Superka 1
  • Pikachuuuu 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.