Skocz do zawartości

Witam

Onokor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szczęść Boże. Panie i panowie nie znam jeszcze nikogo na forum, ale mam nadzieję, że zostanę tu na długo i żeby nie owijać w bawełnę to od razu przejdę do opisania siebie. Jak wiemy aktualnie mamy kwarantannę przez pewnego je***ego wirusa znanego jako SARS-CoV-2, który powoduję chorobę COVID-19 i w związku z tym siedzę dużo przy komputerze. Ogółem to mam 15 lat rocznikowo, czyli normalnie skończone 14 i uczęszczam do klasy 8 podstawowej. Moim hobby ogólnie jest sport, ale w związku z kwarantanną chyba muszę się przerzucić na komputer. Forum polecił mi mój starszy brat, który kiedyś tu był, ale nie zachowywał się dobrze o czym mi opowiedział. Administracja może sobie sprawdzić kto to taki po ip, ale mogę dodać, że z tego co wiem to stwierdził, że było mu tu dobrze i jakby mógł to by zmienił przeszłość. Tak poza tym to lubię bardzo sobie słuchać w wolnych chwilach stare single ReTo np. OVBanger, Fuckoff oraz Real Quick i polecam sobie przesłuchać. Jeszcze raz to napiszę, ale mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i może pomogę w redakcji (Tak, mam zainteresowanie tym po bracie). Siemanko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.