Onokor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Szczęść Boże. Panie i panowie nie znam jeszcze nikogo na forum, ale mam nadzieję, że zostanę tu na długo i żeby nie owijać w bawełnę to od razu przejdę do opisania siebie. Jak wiemy aktualnie mamy kwarantannę przez pewnego je***ego wirusa znanego jako SARS-CoV-2, który powoduję chorobę COVID-19 i w związku z tym siedzę dużo przy komputerze. Ogółem to mam 15 lat rocznikowo, czyli normalnie skończone 14 i uczęszczam do klasy 8 podstawowej. Moim hobby ogólnie jest sport, ale w związku z kwarantanną chyba muszę się przerzucić na komputer. Forum polecił mi mój starszy brat, który kiedyś tu był, ale nie zachowywał się dobrze o czym mi opowiedział. Administracja może sobie sprawdzić kto to taki po ip, ale mogę dodać, że z tego co wiem to stwierdził, że było mu tu dobrze i jakby mógł to by zmienił przeszłość. Tak poza tym to lubię bardzo sobie słuchać w wolnych chwilach stare single ReTo np. OVBanger, Fuckoff oraz Real Quick i polecam sobie przesłuchać. Jeszcze raz to napiszę, ale mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej i może pomogę w redakcji (Tak, mam zainteresowanie tym po bracie). Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Joooł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysunia;3 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Hejo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia :D Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi