Skocz do zawartości

Zbanowany To niezly anti cheat XD

samohud pajonk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: *GaMeR*(^.^)
IP/Steam ID: 109.173.150.237

Nazwa serwera: DEATHRUN + KLASY
Data oraz godzina otrzymania bana: Około 1.55
Mapa: deathrun_easy_v3

Powód bana: "*WYKRYTO* GstrafeHack"

Opis sytuacji: Ogólnie beka, mam myszkę Logitech g502 z takim fajnym scrollem. Mam na scrollu bind do kucania (żeby robić sgs) i do skoku. Scrollnełem sobie do góry tam gdzie mam kucanie ruszyłem 2 myszka i dostałem bana za G-Strafe hack XDDDDDDDDDDDDDDD

Antyczit nie wykrywa tego, że sobie napierdalasz scrollem i Ci daje bana za gs. Był testowany na hnsie z rok czasu, teraz obecnie go cały czas mam na treningowym i żadnych fake banow nie ma, jedynie co to ludzie mi ciągle pisali, że nic nie mają a mieli waity XD (a to też wykrywa). Ogólnie to napierdalałem na nim 200 duckow ciągle trzymając 270-320 pre i nic. A kto grał na hnsie i zna świra standa ten wie jak on napierdalał i żadnego bana nie wyrwał 🤷‍♂️

• Piwko 1

XD. To lepiej weryfikuj swojego pro ac. Wystarczylo 2x ruszyc myszka zeby dostac bana. Chcesz to ci nawet moge pokazac ze latam czysto. Jak se scrollne zeby duck'owac to dziala mniej wiecej jak auto duck. Dostalem bana bo bawilem sie na tt. Ten anti cheat wykryl styl gry, z plikow chyba nic nie wyciaga. Wiec no pelna profeska, na innych serwerach takich problemow nie mialem jak sie tak bawilem.

Jedyne ze co moglem wyrwac bana to auto duck ktorego nie mam bo mam poprostu lepsza myszke XD.

Edytowane przez samohud pajonk

XD dawaj zaprezentuj ten swój pro poziom haha. Jedyne co pro ta myszka może mieć to hyperscrolla :) I nie rozumiem o co Ci chodzi z tym ruszaniem myszka (że lewo-prawo?) 

A dobra, tak niezrozumiale piszesz że japierdole. Czyli przyznałeś się, że masz hyperscrolla w tej swojej "pro" myszce, więc ban zostaje. P. S gsy = ducki = ad

A to, że inne serwery nie potrafią się zabezpieczyć przed tym to nie mój problem 😉

Edytowane przez Stenziu

Za hypersrcolla jest ban XD? To koks wsm. W regulaminie nie ma nic o uzywaniu hyperscrolla chyba ze uznajesz to jako jakis super wspomagacz czy skrypt (nawet jesli to co ci przeszkadza ze duckuje na terro jak nawet v maxow nie ma ;v). Ja tam nie uwazam ze kupienie myszki jest wspomagaczem bo to jest jak powiedziec ze nie moge miec klawiatury bo ma za duzo klawiszy i wspomaga ci gre XD. Jak tak przeszkadza uzywanie hyperscrolla to dopiszcie punkt w regulaminie i ja nie musze z tego korzystac i bana dostalem od ac ktory poznaje styl gry a nie weryfikuje plikow wiec dobre zabezpieczenie :>

1. kurwa ziomek jak mam Ci skanować pliki gry? 

Na innych serwerach nie mam takiego problemu

2. hah i hyperscroll to jest ułatwienie w chuj sobie raz w gore czy w doł jebniesz scrolla i Ci napierdala jak pojebany.

Kupuje to korzystam XDD. I co ci przeszkada uzywanie hyperscrolla na terro gdzie na serwerze sa 3 osoby XD

Jak taki ostry regulamin o wspomagacze to se unbinduj kucanie albo skradanie bo ulatwia ci to gre.

Ja nie musze korzystac z hyperscrolla jak taki problem o to jest mimo ze myszke kupilem i chyba moge  z niej korzystac.

Przez Krystek.,

To jest dział UBT, a nie dział do wykłócania się następnym razem wklepię punkciki :)

• Haha 1

@ samohud pajonk napisałeś odwołanie, to nie komentuj :) 

Teraz czas na coś śmiesznego :patric

@ DaszerTDR @ mr_tnctprooDR @ DenyDR@ Stenziu

Pewnego dnia (10 kwietnia) zmiana "ustawy" na deathrunie na DR XDDD:

Autoduck jedynie będzie wykrywany przez anty cheata, Ci którzy umiejętnie go używają i admini mają spokój.

@ DaszerTDRjuż raczej wie o co chodzi xD - "trzeba być *mózgiem* żeby dostać perma"

@ samohud pajonk

Napisałbyś normalne odwołanie, a nie pitolił  głupoty to byś może dostał UB, a że napisałeś takie coś i jeszcze się "kłóciłeś" to moja odpowiedź jest prosta:

@ Tymi4n zamek - BAN ZOSTAJE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.