`Bi [A] ły :> Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Nazwa propozycji: Dodanie 2 pluginy Co wniesie nowego?: Szczerze nie wiem, może lepszą rozrywkę. Krótki opis*: Przychodzę do was z kolejną propozycją, tym razem mam 2 dwie, a nie jak zawsze jedną, dobra nie będę owijał w bawełne. Chodzi mi, żeby przed meczem pb zrobić powiedzmy 40 sekundową trening np. Na pistolety lub na kosy. druga propozycją zaś chodzi mi oto, że jak są dwie ostatnie osoby, chciałbym żebyście dodali możliwość jak otrzemy kosą i ścianę to wystalkuję nam menu, a w tym menu chciałbym żebyście dodali: Wezwij Gracza np. Żwirek na pojedynek noży, lub Wezwij Gracza Skuty na pojedynek only pistol. @Żwirek ♡ ja rozumiem, że to paintball ale chciałbym urozmaicić grę żeby gracze byli zadowoleni ze serwera, Serio pojedynek na nóż i na only pistol nawet jeżeli to paintball fajna opcja by była ale jak uważasz. Spróbować można oczywiście. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Kamil.^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Znowu mylisz mody kolego Na co ci rozgrzewka na PB i pojedynek na noże?? Przychodzisz się strzelać *jeb* *jeb* czy układać taktyki podczas rozgrzewki ;c Pojedynek na noże to samo... to jest PAINTBALL. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgadzam się z @Żwirek ♡. Rozgrzewka na pb? Przecież pb to mod, w którym tylko chodzisz, omijasz kulek i strzelasz własnymi do innych. A co do dwóch ostatnich graczy to można by było zrobić po prostu np. na dużych mapach coś takiego jak oznaczenie przeciwnika, że mielibyśmy takie tymczasowe wh, ale pojedynki? Po co to komu? I tak jestem pewny, że jakby było to na serwerze to albo by gracze nie wiedzieli o tym nawet, albo by nie chcieli tego robić ze względu np. na klasy z niewidką, kondycją oraz zdrowiem. Po prostu bez sensu byłoby widzieć pojedynek na kosy np. Gracza niewidzialnego prawie oraz gracza, który ma więcej zdrowia i nie padnie na strzał z kulki z pistola lub też na 2 hity z kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @ Onokorjak wiesz, bądź też nie, na serwie raczej punktów zdrowia sobie nikt nie dodaje więc pojedynki zazwyczaj wyglądaj tak samo, no chyba że ktoś skakać nie umie i sobie nogi wcześniej połamał. Ta rozgrzewka to raczej chyba nie ma co się rozwodzić, no raczej odpada. To menu na noże można by wprowadzić że wyrzuca wszystko i ma się tylko nóż i jazda, pistol to już w sumie według uznania, ale można było by coś takiego na próbę dać. Jednakże no nie ma też po co zaśmiecać serwera takimi rzeczami bo jak będzie ktoś chciał sie kosami rzucać to najzwyczajniej w świecie napisze na czacie i sie dogadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 jest dobrze jak jest, nie ma po co zaśmiecać . dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Takie rzeczy są dobre na 4FUN'a nie na klasy eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi