Rajan Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Typ grafiki: Awatar Rozmiar grafiki: 200x200 Tematyka: Glitch Kolorystyka: - Napisy: MaKaBrA Format: PNG Grafika, z której ma być wykonane zlecenie(opcjonalne): - Dodatkowe informacje: coś takiego bym prosił Kontakt: Steam, forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Mistrzem grafiki to ja nie jestem ale zrobiłem ( zrobił bym coś w stylu mojej ale robiłem ją 3 lata temu i nie pamiętam jak to zrobiłem) XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Po pierwsze @ N1K1CzJailBreak to co zrobiłeś jest robione w paincie i to na odwal się, aby se nabić posta. Po drugie przepraszam, ale mam czcionkę która nie mogła zrobić takiego napisu jak podany, czyli "MaKaBrA" Trzymaj linka do avataru: https://imgur.com/a/WUW0hwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Brak zainteresowania, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi