Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vegaz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Rezygnuję z rangi UBT. Jak inni zauważyli nie mam czasu już za bardzo wchodzić. Mam dużo prywatnych spraw, też tworze jeden projekt na którym siedzę dosłownie godzinami, dlatego też taka niska aktywność. Więc proszę o odebranie rangi UBT oraz dostępu do Bansa. @ MichalY mam na dzieję, że dobrze zajmiesz moje miejsce jak tobie się uda 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bracia są pijani i nie wiedza co piszą. Nie przyjmuję rezygnacji, wytrzeźwiej i się zgłoś. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi