Watterson Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Rezygnuje z obecnych nadanych mi rang, takich jak: AdminDD2, Admin PB+Klasy oraz Multi Admin. Nie mam czasu aby wykonywać swoje obowiązków, zajmuje komuś miejsce, komuś kto będzie mieć czas na działania. Brak czasu odbił mi się na forum, na mojej aktywności. Oczywiście @ Muchomorek ♡zapłacę za zaległe składki, nie ma problemu, ale tylko wirus się skończy i spłacę długi haha @ skutymen Mówiłem, że ten dzień nadejdzie, ty stary pijaku, dziadzie jeden xD 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bracia są pijani i nie wiedza co piszą. Nie przyjmuję rezygnacji, wytrzeźwiej i się zgłoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi