Skocz do zawartości

Przyjęte nadszedł ten czas....

Misiek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Michał

Umiejętność sprawdzania demek (0-10):8/9

Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):nic trudnego nie ma nie wiem jak można źle sprawdzić ss, chyba być nie wyspanym i mieć zasłonięte oko jedno a na drugim mieć wadę wzroku..//// dycha.

Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?:Bardzo dużo, praktycznie ciągle jestem przy komputerze :patric

Dlaczego właśnie Ty?:Myślę że mam dobry kontakt z użytkownikami oraz administracją aczkolwiek nie mi to oceniać , nie stwarzam problemów jeśli ktoś zgłasza czity odrazu wchodzę i robię swoje zadanie jako Administrator serwera, ponadto około 4 lat temu miałem tą posadę i dobrze w niej się czułem nie miałem jakiś zawahań/nie pewności co do demek i screenów. Odnośnie mojej osoby dodatkowo mam bardzo dużo wolnego czasu i bardzo często jestem na forum, i tak jak wspomniałem wyżej miałem tą posadę już wiem na czym ta (praca?) polega i lubiłem i lubię ją wykonywać. 

Coś o sobie:Nazywam się Michał mam 21 lat, w grudniu kończę 22, mieszkam w Rzeszowie, obecnie szukam pracy, byłem na półrocznym zwolnieniu po poważnym złamaniu kostki, interesuję się motoryzacją, zakochaniec w audii ;) 

Wymagania:

- Minimum 50 postów. +

- Umiejętność pracowania w grupie. +

- Minimum 16 lat. +

- Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +++

- Sprawny komputer.   +

- Pojęcie na temat demek i ssów. +

Edytowane przez Ania lat 6
  • Like 1
  • Haha 3

Po twoim opisie co do sprawdzania ss'ów widać ze nie masz pojęcia. Nie patrzy sie tylko czy widać jakieś modele za ściany czy broń czy coś pod radarem czy gdziekolwiek indziej.

+Jesteś długo na forum

+Konto nie jest pod podanie

-Jestes typem człowieka, który lata po rangi z działu do działu

Dlaczego ty tak średnio przekonuje

Jestem bliżej nie niż tak.

• Przykro mi 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.