Misiek. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Imię:Michał Wiek:leci 22 Umiejętność sprawdzania demek (0-10):8/9 Umiejętność sprawdzania screenów (0-10):nic trudnego nie ma nie wiem jak można źle sprawdzić ss, chyba być nie wyspanym i mieć zasłonięte oko jedno a na drugim mieć wadę wzroku..//// dycha. Ile posiadasz czasu na pełnienie obowiązku UBT?:Bardzo dużo, praktycznie ciągle jestem przy komputerze Dlaczego właśnie Ty?:Myślę że mam dobry kontakt z użytkownikami oraz administracją aczkolwiek nie mi to oceniać , nie stwarzam problemów jeśli ktoś zgłasza czity odrazu wchodzę i robię swoje zadanie jako Administrator serwera, ponadto około 4 lat temu miałem tą posadę i dobrze w niej się czułem nie miałem jakiś zawahań/nie pewności co do demek i screenów. Odnośnie mojej osoby dodatkowo mam bardzo dużo wolnego czasu i bardzo często jestem na forum, i tak jak wspomniałem wyżej miałem tą posadę już wiem na czym ta (praca?) polega i lubiłem i lubię ją wykonywać. Coś o sobie:Nazywam się Michał mam 21 lat, w grudniu kończę 22, mieszkam w Rzeszowie, obecnie szukam pracy, byłem na półrocznym zwolnieniu po poważnym złamaniu kostki, interesuję się motoryzacją, zakochaniec w audii ;) Wymagania: - Minimum 50 postów. + - Umiejętność pracowania w grupie. + - Minimum 16 lat. + - Dużo wolnego czasu na sprawdzanie demek i screenshotów. +++ - Sprawny komputer. + - Pojęcie na temat demek i ssów. + Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Ania lat 6 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vac ToJa#AUTHENTIC Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Po twoim opisie co do sprawdzania ss'ów widać ze nie masz pojęcia. Nie patrzy sie tylko czy widać jakieś modele za ściany czy broń czy coś pod radarem czy gdziekolwiek indziej. +Jesteś długo na forum +Konto nie jest pod podanie -Jestes typem człowieka, który lata po rangi z działu do działu Dlaczego ty tak średnio przekonuje Jestem bliżej nie niż tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 na NIE - Podanie słabo napisane - Tak jak wyżej Vac napisał w Dlaczego ty nie przekonuje + Chęci + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 + wiek + siedzisz sporo na forum + wymagania - no czasami łamiesz regulaminek pb+klasy Można byłoby dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Można dać szansę: + wiek + aktywny + miły + wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ja bym dała szansę, więc jestem na tak. + Aktywność + Wiek + Kulturalny + Duże chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @ Ania lat 6PB+KLASY Otrzymujesz okres próbny, zobaczymy czy się spiszesz. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi