skutymen Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Imię: Sebastian Wiek: 21 Kontakt: steam , forum Twój nick na TS3: skuty_men Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się na to stanowisko ponieważ bardzo dużo siedzę na ts , lubię pomagać innym dlatego pomyślałem że świetnie poradzę sobie na tym stanowisku Ile czasu spędzasz na TS3: od 1-5 h w zależności od tego o której wrócę z pracy np w niedzielę jestem prawię cały dzień Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): myślę że takie 5/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nie posiadam żadnego doświadczenia z ts3 ale z czasem idzie się wszystkiego nauczyć Posiadasz sprawny mikrofon: Tak 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja jestem na tak: + Jesteś aktywny + Śmiały + Miły + Dogadujesz się +/- znajomość ts3, ale hallo uczymy się całe życie nowych rzeczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Co do twojej znajomości TS miałbym wątpliwości, ale znając ciebie szybko byś się nauczył, boś ty skuty xD + Wiek + Aktywność + Znany i lubiany + Kultura na wysokim poziomie Można byłoby dać na próbę, chłop dużo robi dla sieci, także dla TS na pewno też! Mimo tej słabej znajomości, to wiem, że dasz radę się podszkolić. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 na TAK + Wiek + Chęć + Podanie ładnie napisane - Znajomość Ts'a, ale z czasem ogarniesz + Dużo czasu przesiadujesz jak wbijam czasem na tego Ts'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na tak. + Wiek + Znany i lubiany + Bardzo ładnie napisane podanie Jak wyżej napisali, znajomość ts jest na minus, ale wiadomo, że szybko ogarniesz, a Tobie jak najbardziej należy się takie stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na TAK: + znany + aktywny + wiek + kulturalny + miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jestem na tak + duża aktywność + stary pryk + kulturalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacia ♡ Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi