Skocz do zawartości

Zalecam, jednocześnie polecam.

Vac ToJa#AUTHENTIC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje proponowane propozycje przeze mnie:

*Do regulaminu forum dopisać:

*Osoba wypowiadająca się w podaniu musi swoją wypowiedz z argumentować w tak aby to co napisze nie było już podane w podaniu przez kandydata starającego się na stanowisko. Przykład ponieważ nie każdy zrozumie:

Imie: Władek

Znajomość amx: 10/10 

I teraz osoba wypowiadająca sie w podaniu pisze tak:

Plus za imie

Wielki plus za wiek

No amx to tak średnio mógłbyś się poduczyć do 11/10

Tak jak powinno lub jak mogłoby być:

Jest pomocy

Ogarnia ten tryb

Wie co sie z czym je

Irytuje mnie strasznie kiedy ludzie w taki sposób się wypowiadają. Dlatego zalecam aby pisać to jak ktoś gra, jaki jest, jakie ma podejście, a nie to co już ten kandydat napisał. [jak administracja nie rozumie to moge wytłumaczyć na ts, nie umiałem tego inaczej ubrać w słowa :( ]

*Ban z forum jest 3x dłuższy niż z serwera.

Tego chyba nie trzeba tłumaczyć. Ktoś kto pisze skargi zabiera swój prywatny czas tylko po to żeby dana osoba, która popełnia jakiekolwiek wykroczenie łamiące regulamin się nauczyła.

Po co ma sprawdzać demko pisac minuty wzory żeby ktoś dostał bana na 30min. Napisze i ban na 1.5h. Już inaczej to wygląda.

• Like 1

Co do tego podania to spoko, ale dodałbym jeszcze, że osoby nie grające na serwerze nie mają prawa się wypowiadać w podaniu bo to bez sensu, że wbija sobie typek, który załóżmy nigdy na DR nie grał i piszę "Ogarnia, doświadczony" itd.

Wiadomo, że ogólnie decyzja zależy od właściciela/opiekuna serwera, ale takie coś to zbędne podbijanie wątku.

Zwiększenie bana poprzez skargę na forum też spoko, ale nie 3x a max 2 :)

• GreenHejzka 1
  • Piwko 2

• Właściciel

1. Jeśli dokładnie byś przeczytał regulamin to dowiedziałbyś się że takie coś jest :) Lecz jest to trochę inaczej sprecyzowane. A dlaczego na to nie jest zwracana uwaga to się niedługo dowiem.

§10. Wypowiadanie się w działach serwera przez osoby kompletnie z nim nie powiązane jest zabronione i podchodzi pod §13.

§11. Każdy użytkownik, który wypowiada się w temacie związanym z podaniem na określoną funkcję forum lub serwera jest zobowiązany do podania konkretnej opinii składającej się co najmniej trzech, odmiennych argumentów niż podali jego poprzednicy. 

§13. Działania mające na celu zwiększenie ilości posiadanych postów poprzez wypowiedzi bezsensowne, niezwiązane z poruszanym tematem bądź w przypadku braku uprawnień do wypowiedzi, będą uznawane za spam oraz karane.

2. Rzadko na to zwracamy uwagę ponieważ tego się nie da dopilnować, a wygląda to tak żebyśmy musieli każdą wypowiedź w podaniu ustawić na zatwierdzanie aby takiego czegoś uniknąć. Również mogę dopisać do tego punkt z regulaminu, a mianowicie:

§11. Każdy użytkownik, który wypowiada się w temacie związanym z podaniem na określoną funkcję forum lub serwera jest zobowiązany do podania konkretnej opinii składającej się co najmniej trzech, odmiennych argumentów niż podali jego poprzednicy. 

3. Muszę to przedyskutować z odpowiednimi osobami i zobaczymy co da się zrobić.

Więc ostatecznie ani tej propozycji nie mogę zaakceptować ani odrzucić ponieważ tak jakby to już było.

tamatzamkniety.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Przed rozpoczęciem przeglądania strony prosimy o zaakceptowanie Warunki użytkowania oraz Polityka prywatności.