ZgReDziK Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Serwer: PB + Klasy Data(godzina i dzień): 21.04.2020 18:30 Nick podejrzanego (obowiązkowe): masterI<iller<3 IP/SID podejrzanego: non steam Rodzaj cheata: wallhack/esp Rozpiska demka(nieobowiązkowe): W jednej z pierwszych rund strzela w respa ct już przez ścianę. W rudzie 13/14 strzela w miejsce z którego po chwili wybiegł przeciwnik. W rundzie 24/25 (wynik gry 14:10) postanowiłem upewnić się czy ma wh/esp, będąc tajniakiem (nie słychać moich kroków) fakowałem wybiegnięcie z za ściany i za każdym razem oskarżony zaczynał strzelać, a gdy się cofałem przestawał Dowody (Screeny/Demko z HLTV): http://ehltv.hltv.org.pl/srv53507/HLTV-2004211721-gg_mini_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 2.15- wiedział,że gracz jesz AFK na respie, celował już do niego przez ścianę (WH) 4.38- chował się za skrzynką po czym podskoczył i strzelił prosto w przeciwnika 9.50-oddał strzały na schody prosto w przeciwnika 10.10-strzela seriami na schody widzi tam przeciwnika 13.51-Dokładnie wie gdzie jest przeciwnik (WH ) Gdy szedłem na następnej mapie na serwer gracz wyszedł dla mnie gracz od początku gry jest odpalony 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 14 minut temu, MichalY napisał: 2.15- wiedział,że gracz jesz AFK na respie, celował już do niego przez ścianę (WH) Tzn wiesz, ja też bym leciał sprawdzić czy czasem ktoś nie jest AFK to chyba normalne? No ale dobra niech będzie. Gracz został tak na prawdę spalony w minucie 10.05.00. Niestety gracz nie zostanie teraz zbanowany, administracja zostanie poinformowana w tym poście by zwrócili na tego gracza uwagę i go zbanowali, ponieważ bez IP/SID nie możemy go zbanować. @ Muchomorek ♡, @Żwirek ♡ @ Justyna ^^ @ Morfeusz@ Ania lat 6PB+KLASY @ ZgreDeK3 @ ZyGZyGPB+KLASY @ MichalYPB+KLASY 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi