BeFFu Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Hejka ^^. Ogólnie to brat polecił mi forum jakieś parę miesięcy temu może nawet pół roku temu. przegrałem parę godzin na różnych serwerach i powiem WoW. Mam zamiar jak najwięcej spędzić czas na serwerach sieci Deathrun. Chciałbym się przedstawić. Mam na imię Kacper. Tydzień temu skończyłem 17 lat. Jestem aktywnie fizyczny. W wolnym czasie gdy oderwę się trochę pd komputera to spędzam czas grając w piłkę albo koszykówkę. Często chodziłem z psem na godzinne spacery ale przez virusa który nas zawitał nie mogłem wychodzić z domu. lecz teraz na szczęście mogę wyjść z psem na spacer. pograć w piłkę czy pochodzić po parku. Życzę każdemu miłego dnia i spokojnej nocy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siema! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 minuty temu, BeFFu napisał: Mam zamiar jak najwięcej spędzić czas na serwerach sieci Deathrun. No i to mi sie podoba Witaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Hellu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeFFu Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 1 minutę temu, mr_tnctproo napisał: No i to mi sie podoba Witaj Myślę że dziennie po 3 godziny będzie git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekaWatykanu Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 No elo Meliodas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexa Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siema ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siemano Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 siemano kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysunia;3 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosiu -_- Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctorr Opublikowano 25 Kwietnia 2020 ✪ Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Eloooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi