Tymi4n Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Pytania od @ malf [P] kto to? [O] Na pewno człowiek, jeszcze twój król :p Pytania od @ Makabra [P] Kiedy do CT wejdziesz na Jailu? [O] Jak będzie mi się chciało Pytania od @ nicky [P] Czym się interesujesz? [O] Obecnie grami. [P] Czytasz książki? [O] Nie. [P] Ulubiony serial? [O] Brickleberry [P] W co grasz prócz cs'a? [O] Minecraft,4Story(p4s,Polski serwer) [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Skończyć szkołę, zdać testy i gdzieś wyjechać. [P] Palisz papierosy? [O] Nie. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Obecnie nie. [P] Wymarzone auto? [O]Mustang GT [P] Lato czy Zima? [O] Zima xd [P] Jaki masz telefon? [O] Huawei y5 Pytania od @ Kamil.^ [P] Drugie imię ? [O] Nie mam [P] Ulubiony Kolor ? [O] Czarny, jasno niebieski [P] Frugo vs. Tymbark ? [O] Tymbark [P] Rap vs. Pop ? [O] Rap [P] Ulub. smak Frugo ? [O] Nigdy nie piłem xd [P] Ulub. smak Tymbark ? [O] Pomarańcza brzoskwinia [P] Miłość vs przyjaźń ? [O] Hmmm Przyjaźń [P] Ulub. Serial ? [O] Brickleberry [P] Co masz teraz na sobie ? [O] Spodenki,bokserki,skarpetki,podkoszulek [P] Co robisz ? [O] Odpowiadam na pytania, gadam z znajomymi, gram w cs'a xd [P] Masz chłopaka / Dziewczynę ? [O] Obecnie nie mam dziewczyny. [P] Ulub. Sport ? [O] Siatkówka. [P] Ile miałeś/aś lat kiedy dowiedziałeś/aś się że święty Mikołaj nie istnieje ? [O] Jak to ciągle kasę dostaje to istnieje [P] Nuta na dziś ? [O] A taka KLIK [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [O] Raczej Rap. [P] Ulubiony aktor ? [O] Vin Diesel [P] Imię przyjaciółki ? [O] Em jak pierwsza to Michela. [P] Do której klasy chodzisz ? [O] Obecnie 2 klasa branżowa I stopnia. [P] Kolor włosów ? [O] Czarny. [P] Dostałeś/aś dzisiaj jakąś ocenę ? [O] Nie. [P] Kręcone czy proste włosy ? [O] Proste. [P] Lubisz Harry' ego Potter' a ? [O] Tak, oglądałem prawie wszystkie części. [P] Kolor ścian w pokoju ? [O] Żółty. [P] Imię pierwszej miłości ? [O] Raczej to była Oliwia. [P] Grasz na jakimś instrumencie ? [O] Kiedyś grałem na gitarze. [P] Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? [O] Nie. [P] Masz kamerkę internetową ? [O] Nie. [P] Śmieszą cię kawały o blondynkach ? [O] Niektóre tak. [P] Ile miałaś/eś lat kiedy się pierwszy raz zakochałaś/eś ? [O] Oooo jak miałem 12. [P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? [O] W domu. Pytania od @ Meni [P] Wymień 3 cechy, które cenisz w kobietach? [O] Zaufanie, Wierność, Szczerość [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Aktualnie nie, ale kiedyś siatkówka [P] Ile już wiosen? [O] 16 Kwietnia pykło 18 [P] Liceum/Technikum? [O] Jakbym miał wybierać jeszcze raz to Technikum. [P] 1.6/CS:GO [O] Oczywiście że cs 1.6 [P] Twoje zainteresowanie? [O] Gry strzelanki, mmo rpg. [P] Popijasz czasem? [O] No czasami. [P] Palisz? [O] Nie. [P] Masz jakąś 2 połówkę? [O] Pewnie 0,5 czeka na okazje. [P] Pójdziemy na jakieś piwko? [O] Może kiedyś. [P] Teatr czy kino? [O] Tylko kino. [P] Ulubiony sport? [O] Siatkówka. [P] Piwko czy wódka? [O] Obecnie piwko [P] Góry/ morze? [O] Oczywiście że morze [P] Domówka czy klub? [O] Bardziej klub. [P] Gdybyś mógł zamieszkać w dowolnym miejscu, gdzie by to było? [O] Na jakiejś wyspie. [P] Czytasz książki? [O] Nie. [P] Twoje ulubione zwierzę? [O] Kot. [P] Co Cię najbardziej śmieszy? [O] @ Zmiksowany jak stara się cisnąć z innymi osobami. [P] Jakie masz wady? [O] Nosze okulary(-). [P] O czym zazwyczaj śnisz? [O] Chyba nie śnie [P] Twoje największe marzenie? [O] Mieć większe flagi na ts3 od @ Huna ☆ [P] Ile chcesz mieć dzieci? [O] Tak na dobry początek to jedno. [P] Jesteś reżyserem filmu/ o czym jest ten film? [O] O morderstwie rodziny. [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Bolek i Lolek [P] Wierzysz w przeznaczenie? [O] Nie. [P] Najpierw płatki i mleko czy mleko i płatki? [O] Płatki - mleko [P] Z ciepłym/zimnym mlekiem? [O] Oczywiście że z zimnym [P] Potrafisz tańczyć? [O] Nie, ale jak chcesz mnie nauczyć dawaj [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [O] Ulubionego nie mam, słucham co popadnie. [P] Czego najbardziej się bałeś jak byłeś dzieckiem? [O] Tej kanciapy która była w szkole i nikt nie wiedział co w niej jest. [P] Masz swojego ulubionego artystę? [O] Nie. [P] Ile masz wzrostu? [O] Pewnie coś ~170 [P] Ile w bicku? [O] A sam nie wiem. [P] Ulubione piwko? [O] Zaczynam degustować, ulubionego nie mam [P] Jak będzie wyglądała ziemia za 100 lat? [O] Nie będzie Ziemi. [P] Twoja najlepsza decyzja podjęta w życiu? [O] Pojechać na wycieczkę szkolną do Torunia [P] Zdarza Ci się mówić do siebie? [O] Tak. [P] Warunek konieczny w przyjaźni to? [O] Zaufanie drugiej osobie. [P] Najlepszy komplement jaki usłyszałeś w życiu? [O] Nie jesteś botem, ale grasz od nich lepiej. [P] Wolisz spędzać czas w domu czy na mieście? [O] Wolę spędzać czas w domu. [P] Jesteś optymistą? [O] Tak. [P] Co najbardziej cenisz w ludziach? [O] Szczerość. [P] Najbardziej bezużyteczna rzecz jaką się nauczyłeś? [O] Jak stworzyć firmę. [P] Potrafisz gotować? [O] Nie, ale się uczę. [P] Ulubiona potrawa [O] Bigos [P] aa, dam Ci spokój haha [O] O dz Do następnego Q&A nominuję @ MichalY 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek ☆ Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Za nute szanuję, ale o permisjach zapomnij xD Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Huna ☆ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Spoko odpowiedzi przynajmniej już coś o Tobie wiem więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Szacuneczek za mustanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Super odpowiedzi, trochę już wiem coś o Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 A mogłem Ci jednak dać więcej pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi