AmazingAkaCheater Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Twój nick: "Aim not cheating" IP/Steam ID: STEAM_0:0:168792' Nazwa serwera: [Only DD2] GreenHaze.pl @1shot1kill.pl 19:08 (de_dust2) Data oraz godzina otrzymania bana: 25 Apr 2020 - 01:54:20 Mapa: dd2 Powód bana: aimbot Opis sytuacji: w sumie to sam nie wiem co się stało, zabiłem kilka osob i nagle ban -_- Dostałem bana za "Aimbot" mimo iż grałem czysto, strzeliłem 2 hs'y i od razu zaszokowany admin dał mi bana, rozumiem gdyby były to ss'y czy coś ale nie od razu aimbot. Pomijając to ,że nie gram na jakimś wysokim poziomie to mam pewne umiejętności.... • Najlepszy gracz w tej rundzie: AIM not cheating [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ GreenHaze.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:168792' [AMXBans] Twoje IP: 'ip' [AMXBans] =============================================== • Zdobyl 4 fragi @Żwirek ♡ok sorka, już poprawione Akurat przeglądając jeszcze konsole znalazłem ,że zapisało mi się jakieś demko, otworzyłem je i jest to własnie demko z rundy w której dostałem bana [[STEAM_0_0_168792]GreenHaze.dem ] @ Tymi4nCzyli teraz nie dostane ub? :c Dajcie to ub skoro czysty :p Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez AmazingAkaCheater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Do twojej gry nic nie mam ale niech jeszcze demko ogarną @ MichalY@ Ania lat 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) czysto Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Ania lat 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Dla mnie gracz czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Gracz czysty, wracaj do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi