X_Fuck_X_2001 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Twoje Imię: Zuzia Wiek: 18 Nick na Serwerze: X_Fuck_X Ile czasu spędzasz na serwerze: Kilka godzin dziennie Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ spędzam bardzo dużo czasu na serwerze i czasem się zdarza że nie ma żadnego admina i są gracze którzy łamią regulamin. Dużo ludzi mnie zna i zawsze zwracam graczom uwagę jak łamią zasady. Jestem osobą bezkonfliktową. Doświadczenie: Nie byłam jeszcze adminem ale zawsze można spróbować czytałam trochę o tym więc myślę że sobie poradzę Znajomość AMXX [1-10]: [6,7] Link do Banid: https://banid.pl/kto?to=0:1:537092891 Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/X_Fuck_X/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: Tak Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199034451511/ Steam ID: 0:1:537092891 Jak długo jesteś z nami: No trochę czasu już jestem Składka miesięczna [Przelew/SMS]: Tak Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez X_Fuck_X_2001 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Oczywiście na tak: + wiek + chęci + aktywność + kultura + składka - teoria a praktyka w byciu adminem jest słabym rozwiązaniem Okresik próbny dałbym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Tak jak pan u góry - okres próbny + Jak już się zdarzy, że wbije na paintball'a to zazwyczaj cię widuje + wiek + kultura + składka + chęci -/+ amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Ja jestem na TAK + widuję Cię często na serwerze +STEAM (chociaż Cię nie widziałem na STEAM ) +składka +kultura +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Na TAK: + wiek + widzę Ciebie na serwerze + aktywna + miła + kulturalna + staż Jak będziesz potrzebowała pomocy to pisz śmiało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 jasne że na TAK +WIEK +mega kultura +GT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgreDeK3 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Poprzednicy już wymienili plusy zatem nie ma się co rozwodzić. Wszyscy na serwerze dobrze cię znają i nikt raczej z pozytywnym rozpatrzeniem podania nie będzie miał nic przeciwko, zazwyczaj jak jest jakiś admin to nie powinno być problemu żeby na początku pomóc Ci w tym, czy tamtym a amxmod nie jest wcale taki skomplikowany. Odpowiednia kobieta na odpowiednim stanowisku. Jestem na TAK. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Młoda, jak ja mam być na nie, jak na TAK, ale okres próbny! +wiek +kultura +często widuje ciebie na serwerze - Brak doświadczenia - Oceniasz się w amxx dość wysoko, a przecież nie byłaś nigdy adminem. Można dać okres oróbny 😎 Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Watterson 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jestem na tak. + Wiek + Ładne podanie + GT kozackie - Doświadczenie, ale musi być ten pierwszy raz. Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Przyjmuję cię na okres próbny który będzie trwał 2 tygodnie i opiekę nad tobą będzie sprawował Admin @ Ania lat 6. Zgłoś się do mnie na PW. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi