Dawidex Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Twój nick: Diabel. IP/Steam ID: "Diabel." STEAM_1:0:1589122753 Nazwa serwera: pb + klasy Data oraz godzina otrzymania bana: 26.04.2020r. 22:52 Mapa: de_barcelona Link do paczki ze screenshot'ami: https://shorturl.at/fuGS7 Opis sytuacji: gram se normalnie ludzie piszą mi jestem odpalony mówię im tak ironicznie i dostałem w końcu bana więc jestem. licze na szybkie odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidex Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) dlaczego? link działa wszystko jest nie mam potrzeba zmienić linku Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Dawidex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 x5 dałeś tego samego ss'a w wcześniejszym dałeś 4 inne. Ban zostaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Dawidex napisał: dlaczego? link działa wszystko jest nie mam potrzeba zmienić linku Chyba widać na co masz screeny wrzucać, a nie jakieś shorty I następnym razem użyj opcji EDYTUJ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi