GAMINGwithMichu"Key-Drop.pl" Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Twoje Imię:Michał Wiek:16 Nick na Serwerze: MichuBomba Ile czasu spędzasz na serwerze: trochę spędzam czas Dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: bo czasami nie ma admina i upominam o kulturę itp Doświadczenie: dużę ogarniam dużo spraw itp Znajomość AMXX [1-10]:7 Link do Banid: Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/MichuBomba/145.239.237.121:27070/ TeamSpeak 3: tak Link do profilu STEAM: 879747717 Steam ID:kupuje za niedługo Jak długo jesteś z nami: 1 rok Składka miesięczna [Przelew/SMS]:20 psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Są lepsi kandydaci na admina niż ty, więc sorki, ale nie: - GT - Steam (Brak linku do steam'a jedyne co jest to jakieś nie dokończone steamid) + Składka - Mamy cię wybrać tylko dlatego, że jak nie ma admina to upominasz o kulturę itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_18 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie Gram długo na pb A mówisz że zwracasz kulturę to jest nie prawdą nawet Cię nie widuje na serwerze to jakim cudem chcesz dostać admina Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Kamilek_18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 jestem na nie -gt -steam -wiek -podanie na odwal -konto pod podanie chyba nie myślisz ze jak dasz 20 psc to ze względu na składkę zostaniesz przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalY Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Na NIE -/+ na ts mówiłeś mi , że masz 14 lat a w podaniu napisałeś że masz 16 - konto pod podanie - steam -GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_18 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie -GT -Stame -Wiek +składka Tak jak już pisałem wyżej jestem na nieeee Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Kamilek_18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 -Kłamiesz w podaniu (wczoraj mi mówiłeś na ts'ie , że masz 14 lat a nie 16. -Steam. -Podane słabo napisane. -Konto pod podanie. -Nie znamy Cię. +Składka. No na dzień dzisiejszy jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Bzdura, bzdura i jeszcze raz bzdura. Minusów można napisać sporo... - Kłamca (To już od razu masz - w papierach na sieci) - Podanie Kiepsko napisane. - GT. - Sam ciebie nie widuje na serwerze. - Nie znamy ciebie. - Konto pod podanie. +/- Składka. Myślisz, że patrzymy na pieniądze? Wystarczyło napisać ,,Tak" Więc z góry zakładam, że chcesz nam zaimponować ile masz w portfelu pieniędzy. Jestem stanowczo i ostatecznie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi