zulema Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Ej mordki potrzebuję pomocy XD dawno nie kupowałam gierek na steam a jutro mam zamiar kupić psc i doładować, ale tam trzeba podać adres rozliczeniowy, co to dokładnie takiego? Co trzeba wpisać? Z góry dziękuję za pomoc @ Onokor spróbuję jutro to wpisać XD dam znać czy działa Czekam wciąż na wskazówki, nie zamykajcie tematu Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez nicky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onokor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) jeśli płacisz pay safe cardem to w górnym prawym rogu poszukaj dwóch ciągów po 9 liczb.(wpisz jedynie liczby) gdy wypełnisz te dwa oraz resztę wymaganych pól. odeśle cię dalej i do weryfikacji. potem tylko wpisujesz pin i gotowe Takie coś było na necie xD Ale spróbuj może nic nie wpisywać xD Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Onokor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primo Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 O to chodzi? Ja tam zawsze wpisywałem swoją ulicę i numer domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 7 minut temu, Primo napisał: O to chodzi? Ja tam zawsze wpisywałem swoją ulicę i numer domu. Tak o to chodzi, ale do końca nie wiem po co im mój adres skoro płace psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primo Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Czasami lepiej podać. Jeżeli byś straciła konto steam i próbowała odzyskiwać to może się to przydać Tyle w sumie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Wpisz byle co. Zrobiłam tak XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Primo Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Można i wpisywać byle co jak się boi podać adres 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dzięki, można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi