Hitek Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Twój nick: Hitek IP/Steam ID: 86.88.123.195 Nazwa serwera: Nie było mnie na serwerze Data oraz godzina otrzymania bana: Myślę że będzie prawie 2 miesiące Mapa:- Powód bana: Ban za podanie ip innego serwera Opis sytuacji: Przemyślalem sprawę po raz drugi i wiedziałem że nie powinienem tego zrobić ale zrobiłem czasu nie zmienię ale poprawię się, i przepraszam że podałem te ip innego serwera 😔 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Co do bana ubt pewnie teraz ma mało do gadania więc oznaczam najważniejsze osoby @ Muchomorek ♡@ Żwirek ♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Krystek. Opublikowano 3 Maja 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Dostaniesz ode mnie tego unbana ale jeśli zobaczę że wysyłasz jakieś ip lub grasz ze znajomym łamiąc przy tym punkt z regulaminu "Podpowiadanie (skype, ts, discord itp.)." otrzymasz bana permanentnego bez opcji ub Wracaj na gry i uważaj. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi