veegaz Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Twój nick:PF. veegaz IP/Steam ID: Macie w bansie Nazwa serwera: speedrun Data oraz godzina otrzymania bana:teraz Mapa: - Powód bana: Zgaduje, że śmieszna "podszywka" Opis sytuacji: Spłakał się jakiś płaczek od razu do właściciela i wleciał permik za PODOBNY nie ten SAM nick. Rozumiem gdyby ban był za skopiowany nick literka do literki, ale PF. veegaz jest zupełnie innym nickiem, nawet gdyby było samo "veegaz" to byłby inny nick niż "vegaz". Dam przykład nicku "bot" i drugiego gracza o nicku "booot" jestem przekonany, że w tym przypadku druga osoba nie dostałaby bana, ponieważ prawdopodobnie nick "bot" należałby do randoma, a że na serwerze dzieje się kolesiostwo to dostałem bana i na wezwanie płaczka wszedł własciciel i dostałem bana. @ PaeK to po co takie bany? Edytowane 4 Maja 2020 przez veegaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaeK Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Nie spłakał się płaczek tylko dłuższy gracz serwera/rów to po 1. Druga sprawa speedrun nie ma bansa, bo nie ma sensu dawanie bansa na serwer only steam xD UB dam jutro. Edytowane 4 Maja 2020 przez PaeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymi4n Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 22 godziny temu, veegaz napisał: a że na serwerze dzieje się kolesiostwo to dostałem bana i na wezwanie płaczka wszedł własciciel i dostałem bana. Obecnie @ Vegaz ma range "OPIEKUN UBT" więc ma on admina na wszystkich serwerach. @ PaeKzmienił zdanie co do ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi