Tymi4n Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 1. Imię: Tymoteusz 2. Wiek: 18 3. Staż na forum: Około 9 miesięcy 4. Jak sobie wyobrażasz swoją przyszłą pracę jako Redaktor?: Na dobry początek odnowiłbym serię tygodnika, co tydzień starałbym się dodawać wywiady. 5. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć? (prosimy o dłuższą wypowiedź): Jestem miłą, bezkonfliktową osobą. Potrafię pracować w zespole oraz nie sprawiam problemów. Chcę się przyczynić do "odżywienia" działu redakcji. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie w tej dziedzinie? (gazetka szkolna, blog itp.): Tak, posiadałem kiedyś redaktora na innej sieci. Próbny materiał: Klik1 Klik2 Klik3 Wymagania: - sporo wolnego czasu, + - umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność, + - brak konfliktów z ekipą redakcyjną, + - duża aktywność na forum, + - znajomość ortografii i interpunkcji na wysokim poziomie, + - minimum 15/16 lat, + - brak aktywnych warnów na koncie w momencie składania podania, + - minimum 50 sensownych postów. + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_tnctproo Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jeste na Tak Kolega bezkonfliktowy i kazdy go tu zna. Mily spoczko chlopaczek a @ Justyna ^^przydala by sie pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulema Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem na tak. + Kulturalny + Bardzo fajny próbny wywiad + Wiek Justyna jest sama jako redaktor myślę, że przydałaby się jej pomoc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 7 Maja 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 na TAK + Wiek + Staż + Kulturalną osoba + Pracę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na TAK: + Bezkonfliktowy + Ambitny + Wiek + Aktywność na forum + Pomysłowość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem na TAK + Ogarnięty + Wiek + Aktywność + Znany i lubiany + próbne materiały + ambitność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem na TAK + Aktywny + Pomocny + Ogarięty + Pomysłowość + Wiek + Ładny staż na forum + Kultura + Bezkonfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem ma TAK +wiek +aktywność +Kulturka +pomocny +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Na TAK: + wiek + staż + znany + miły + kulturalny + pomocny + pomoże mi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek. Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 na tak +wiek +kultra +staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meni Opublikowano 7 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jestem na Tak + wiek + staż na forum + aktywny + pomocny + bezkonfliktowy + braki w redakcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jestem na Tak +wiek +aktywność +bezkonfliktowy +miły (powiedzmy ) +pomocny na forum + staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi