N1K1Cz Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Imię: Dominik Wiek: 14 Kontakt: GG, DSC, Forum, Twój nick na TS3: N1K1Cz Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Chciałbym pomóc w rozwoju, oraz czasami nie ma adminów na ts, myślę żebym się przydał (jestem chętny do pomocy) Ile czasu spędzasz na TS3: Czasami nawet od 9/11 do 20-21 Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 6/7-10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nawet spore (admina nie miałem na ts3 ale Tymi4n napewno mi coś podpowie :D) Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak - minimalny wiek to 17 lat (głos dojrzały po mutacji), - - umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3, + - zachowanie kultury na TeamSpeak3, + - czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń), + - Posiadanie sprawnego mikrofonu, + - podania na Admina można składać od 25 postów. + 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jestem na Tak +Aktywność +kulturka + pomocny Co prawda nie masz 17lat lecz masz dojrzały głos, również tak się zachowywujesz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrmrmrYT Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na tak + pomoc w rozwoju + kulturalny - wiek + amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skutymen Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Jestem na NIE - Wiek - Za dużo gadasz ( przechwalanie itp) - Kłamiesz w podaniu (sprawny mikrofon) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Na NIE: - wiek - brak mutacji - dużo osób Cię nie kojarzy - podanie słabo napisane W dniu 8.05.2020 o 13:24, N1K1Cz napisał: Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nawet spore (admina nie miałem na ts3 ale Tymi4n napewno mi coś podpowie :D) ? xD Edit1: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegaz Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 19 minut temu, mrmrmrYT napisał: Na tak + pomoc w rozwoju + kulturalny - wiek + amx Co do tego kur*a ma AMXX? XDDD Ogólnie jestem na NIE: - wiek - podanie na szybko - doświadczenie + chęć do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watterson Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Godzinę temu, skutymen napisał: - Za dużo gadasz ( przechwalanie itp) - Kłamiesz w podaniu (sprawny mikrofon) Tak jak wspomniał @ skutymen Za dużo gadasz, chodzi o przechwalanie się, jeżeli miałbyś mieć Admina na ts, to prawdopodobnie bym na nim nie przesiadywał, bo takie przechwalanie się wkurza i dość mocno irytuje. - wiek - doświadczenie - raz w życiu z tobą gadałem + za chęci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi