Meni Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Pytania od @ Justyna ^^ [P] Co tam? Wszystko dobrze [P] Co robisz? Aktualnie mam e-lekcje z matematyczki, to pomyślałem, że to jest ten czasy aby odpowiedzieć na parę pytań haha. [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z forum? Nie ma takiej osoby, staram się z każdym utrzymywać spoko kontakt/ [P] Inicjały najważniejszych osób? Z.S i M.Ch x3 [P] Kiedy spotkanie? OOOO, na jakieś piwko by poszedł, będziemy w kontakcie xD [P] Oglądasz youtube? Czasem mi się zdarzy [P] Ile masz wzrostu? 185 [P] Masz dziewczynę? A jest taka jedna. [P] Jakie jest Twoje ulubione miasto w Polsce? Wrocław/Kraków [P] Gdzie chciałbyś zamieszkać? Oj, dużo by pisać, USA/Norwegia i Polsza (trudny wybór) [P] Lubisz oglądać live z gier? Strata czasu [P] Imprezy duże czy małe? Ciężkie pytanie... Chyba małe [P] Imprezy w klubie czy w domu? W domciu [P] Oglądasz tik toki? Nope [P] Ulubiony przedmiot w szkole? Od zawsze jestem typem sportowca, więc wf (zawsze to godzina szybciej w domu) xD [P] Masz hobby? Sporty walki (8 lat trenuje Karate Kyokushin) [P] Gdzie chciałbyś zamieszkać? Było wyżej [P] Ulubiony film? Harry Potter [P] Ulubiony serial? Punisher [P] Ulubiona piosenka? Quebonafide x Eripe - Prowo [P] Kto jest Twoim idolem? Nie posiadam Pytania od @ mr_tnctproo [P] Jaki masz telefon ? Huwawei mate 20 lite [P] Numer karty bankowej? 997 [P] Imie na karcie banowej ;p Michał do beczki nakichał [P] Steam czy Battlenet? Steam [P] Android czy Apple? Sam posiadam androida, więc oczywiste, że apple [P] Twitter czy Facebook ? Sporadycznie używam FB [P] Jaka masz klawke ? Corsair K95 RGB Platinum [P] Jaka masz myszke? Steelsieries rival 310 (chyba) Pytania od @ Toksyczny :3 [P] Imię pierwszej miłości ? Zuzanna [P] Grasz na jakimś instrumencie ? Czasem na nerwach [P] Lubisz nagrywać odpowiedzi wideo ? Kamera i ja hmm, złe połączenie [P] Masz kamerkę internetową ? Nope [P] Śmieszą cię kawały o blondynkach ? Jak dobry kawał [P] Ile miałaś/eś lat kiedy się pierwszy raz zakochałaś/eś ? 19 [P] Mieszkasz w domu czy w mieszkaniu ? W mieszkaniu [P] Ulubiony przedmiot ? Wf [P] Ulubiona książka ? Dzieci z Bullerbyn, Władca Pierścieni/ Wiedźmin/ Rigcz Rozum i Godność Człowieka od Krzysztofa Gonciarza [P] Ulubiony film ? Harry Potter [P] Umiesz ładnie rysować ? Jak kura pazurem [P] Jesteś rasistką/rasistą ? Nope [P] Interesujesz się polityką ? Totalnie nie, jestem apolityczny [P] Umiesz dobrze pływać ? Coś tam pływam xD [P] Chodzisz na jakieś kółka ? Chodzę na korepetycje z matematyczki [P] Lubisz tańczyć ? Lubię... A czy umiem? Nie wiem, chodź się domyślam [P] Chodzisz na koncerty ? W tym roku miałem iść na 4 [P] Ile razy pobiłeś się ze znajomym lub wrogiem z Twojej szkoły? Jestem oaza spokoju [P] Ulub. kolor ? Zielony i Niebieski [P] Czekolada meczna czy gorzka ? Nie jadam czekolad [P] Vansy vs. Conversy ? Nie posiadałem, więc nie mam porównania [P] Besty vs. Kwejk ? To coś z memami? [P] Pizza vs. Zapiekanka ? Pizza [P] Lubisz W-F ? A lubię [P] Laptop vs. Komp ? Tylko PC [P] Najgorszy przedmiot w sql ? Fizyczka [P] W jakiej jesteś sieci ? T-mobile nie polecam [P] Co sądzisz o hejterach ? Bez hejtu nie ma internetu, niech sobie tam gniją xD Do następnego Q&A nominuje @ PaeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna ^^ Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Świetne! Czekam na spotkanie hah 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Bi [A] ły :> Opublikowano 11 Maja 2020 Premium Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Super, odpowiedzi. Trochuu Cię poznałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi